Μπαλώματα στη Βασιλίσσης Όλγας

0
809

 

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το οδικό δίκτυο της πόλης είναι γνωστή λίγο ως πολύ σε όλους. Ένα ρημαγμένο οδόστρωμα σε περιμένει από τη μία άκρη της πόλης έως την άλλη, εξόχως επικίνδυνο ιδιαίτερα για οδηγούς μοτοσυκλετών και ποδηλάτων.

κακοτεχνίες 1

Μια εικόνα που δεν τιμά την πόλη και τις αρχές της. Ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους για να οδηγεί κανείς σήμερα είναι η Βασιλίσσης Όλγας, ένας δρόμος που σε σημεία του θυμίζει πόλεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου που βομβαρδίστηκαν. Με μια πρόχειρη έρευνα στο ίντερνετ βλέπει κανείς πως η τελευταία φορά που έγιναν έργα ασφαλτόστρωσης ήταν την άνοιξη του 2012. Έκτοτε κάθε ένας που περνά μια σωλήνα αφήνει και ένα εξόγκωμα στη γη, κάθε λακκούβα που ανοίγει από τα κακά υλικά και την υπερβολική χρήση μένει ανοιχτή και χάσκει.

κακοτεχνίες 2 κακοτεχνίες 3

Έκτοτε το χάος. Σήμερα το πρωί όσοι περνούν το δρόμο διαπιστώνουν με έκπληξη πως υπάρχουν σημεία στο δρόμο που μέσα στο Σαββατοκύριακο ο δήμος μπάλωσε με άσφαλτο μερικά τμήματα του δρόμου, ένα είδος ασπιρίνης σε έναν εφιαλτικό πονοκέφαλο.

κακοτεχνίες 4 κακοτεχνίες 5

Ο υπόλοιπος δρόμος εξακολουθεί να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο δοξάζοντας τα συνεργεία που αλλάζουν αναρτήσεις στα αυτοκίνητα…

κακοτεχνίες 6

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ