Δες ποιες νέες θέσεις εργασίας άνοιξαν στη Θεσσαλονίκη

0
12714

Μαζέψαμε και σας παραθέτουμε μερικές ενδιαφέρουσες εργασιακές των ημερών για μόνιμη ή εποχιακή εργασία, στο ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. Μπορείτε να στείλετε αιτήσεις και να διεκδικήσετε τις θέσεις εργασίας.

E.Υ.Α.Θ

ευαθΓνωστοποιείται από τον ΑΣΕΠ ότι εκδόθηκε η 4Κ/2017 προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα (70) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ Α.Ε.). Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα). Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 26 Απριλίου 2017 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 10 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη. Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 4Κ/2017
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 15ης Μαΐου 2017, ημέρας Δευτέρας.

Προσλήψεις Αρχαιοφυλάκων

αρχαιοφυλακεςΣτη φάση της υλοποίησης βρίσκεται η δέσμευση του πρωθυπουργού για 200 μόνιμες προσλήψεις στη φύλαξη μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ενώ παράλληλα εγκρίθηκε η πρόσληψη 1.314 εποχιακών φυλάκων και νυχτοφυλάκων για τους ίδιους χώρους. Σύμφωνα με την ενημέρωση της υπουργού Όλγας Γεροβασίλη, έχει εγκριθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το επόμενο διάστημα θα εκδοθεί, η σχετική προκήρυξη για την κάλυψη 200 κενών οργανικών θέσεων κλάδου ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017, με προτεραιότητα στις νησιωτικές περιοχές, όπως είχε εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ίδια προκήρυξη η οποία θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ, θα περιλαμβάνει και την κάλυψη 15 κενών οργανικών θέσεων κλάδου ΠΕ Πολιτιστικής Διαχείρισης. Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε επίσης, ότι για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους εγκρίθηκε για φέτος η πρόσληψη 1.314 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων (Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες κ.ά.) με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. (ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου) διάρκειας 7 μηνών. Με τον τρόπο αυτό, σημείωσε η υπουργός, θα καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε προσωπικό, εξαιτίας του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, κατά την τουριστική περίοδο (1η Απριλίου και έως την 31η Οκτωβρίου).

Δήμος Καλαμαριάς

δημαρχειοΑνακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι επτά (27) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ, που εδρεύει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, , έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων. Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη.

Fraport Greece

fraportΗ Fraport Greece, στην οποία έχει παραχωρηθεί η διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, κάνει προσλήψεις προσωπικού αναζητώντας άτομα για την πλήρωση θέσεων σε διάφορες ειδικότητες. Προσφέρονται ευκαιρίες ανέλιξης και προγράμματα εκπαίδευσης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναλάβετε αρμοδιότητες. Τα πεδία που ζητούνται θέσεις εργασίας είναι: IT&Telecoms Account Manager Specialist, Tax, Treasury, Management Accounting, Emergency. Στείλτε εδώ το βιογραφικό σας.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ