Το Λιμάνι Αλλιώς- Το Τελικό Πρόγραμμα

0
118
adv_limani_alliws_530x350_1.jpg

Στην τελική ευθεία για τη γενέθλια εκδήλωση του “Θεσσαλονίκη Αλλιώς” στις 4 Ιουνίου… Το Λιμάνι Αλλιώς! Ένα πρόγραμμα και μία πρόταση για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση ενός ζωτικού κομματιού της πόλης, την ίδια ώρα που διακυβεύεται το μέλλον του…

*Κατεβάστε το τελικό πρόγραμμα των δράσεων εδώ

*Κατεβάστε το χάρτη των δράσεων εδώ

*Ελάτε να συνδιαμορφώσουμε το αφιέρωμα για τη μετανάστευση στην ιστορία της πόλης στο πλαίσιο της δράσης “Το Ellis Island της Θεσσαλονίκης”. Στείλτε μας τη δική σας οικογενειακή ιστορία μετανάστευσης τον τελευταίο αιώνα στη Θεσσαλονίκη! Από πού, πότε και πώς ήρθαν οι πρόγονοί σας στην πόλη; Πού εργάστηκαν; Ας συγγράψουμε το παραμύθι της πόλης… Περιμένουμε τα δικά σας κείμενα 70-80 λέξεων στο thessalonikiallios@gmail.com!

*Οι ενδιαφερόμενοι για τις ξαναγήσεις στα άδυτα του λιμανιού μπορούν να κάνουν κράτηση θέσεων τηλεφωνικά καθημερινά, 11:00-14:00 μέχρι την Τετάρτη, 1 Ιουνίου στο 2310429050. Οι διαθέσιμες θέσεις προς κράτηση είναι 100.

 

 

Shares
Προηγούμενο άρθροΕνα μανιφέστο δεν φέρνει την άνοιξη
Επόμενο άρθροΟ πατριωτισμός του χτες και το φιλότιμο του σήμερα
Μιχάλης Γουδής
Ο Μιχάλης Γουδής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις σπουδές του στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ. εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Parallaxi και άλλα περιοδικά και ιστοσελίδες (parallaximag.gr, tvxs.gr) αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός στη γενέτειρά του. Ως freelancer συνεργάστηκε με διάφορα ευρωπαϊκά Μέσα, όπως η DIEZEIT, το ZDF, το περιοδικό Songlines και το ολλανδικό Nieuwsuur. Εδώ και τρία χρόνια ζει στις Βρυξέλλες, όπου αφού εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σήμερα είναι υπεύθυνος επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης για την Κοινωνική Στέγη, Housing Europe.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ