Λεωφορεία γιοκ το επόμενο τριήμερο

0
5961

Ούτε τη Δευτέρα 22/5, θα λύσουν τα χειρόφρενα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Αναμενόμενο αφού καμιά κίνηση δεν έγινε εκ μέρους της Εθνικής Τράπεζας για να διευκολύνει τον ΟΑΣΘ με δάνειο, αλλά ούτε φυσικά και από πλευράς κυβέρνησης να καταθέσει το οφειλόμενο ποσό, που έχει εκδικαστεί (διαιτησία 2014) ή το ποσό της διαφοράς του ΦΠΑ (από 13% σε 24%), που επίσης έχει υποσχεθεί ο κ. Σπίρτζης να καταβάλλει.

Έτσι οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι (τα χρωστούμενα είναι οι μισθοί των μηνών Μαρτίου -Απριλίου αλλά και το δώρο Πάσχα, οφειλές ύψους 6,3 εκατ. ευρώ) και ο Πρόεδρος τους δηλώνει πως η επίσχεση συνεχίζεται κανονικά αφού τίποτα δεν έχει αλλάξει στις απαιτήσεις τους. Επόμενη συνεδρίαση την Δευτέρα σε περίπτωση που αλλάξουν τα δεδομένα.

Εδώ δεν ίδρωσε το αυτάκι κανενός υπευθύνου στις 5 εργάσιμες, θα ιδρώσει το Σαββατοκύριακο; Πήγαινε λαέ για κανένα μπάνιο μήπως και ξεχαστείς κι από Δευτέρα βλέπουμε. Να παρακαλάμε να μην βρέξει, λοιπόν. Πάντως Δευτέρα πρωί σίγουρα με τα πόδια θα πάμε στη δουλειά πάλι.

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ