Γευση

4 ωραίες ιδέες για να βγεις την Πέμπτη

Την Πέμπτη αυτή μη μείνεις σπίτι!

Parallaxi
4-ωραίες-ιδέες-για-να-βγεις-την-πέμπτη-910056
Parallaxi

Ευκαιρία να αποχαιρετήσεις τον Ιούνιο με μία ξεχωριστή βραδινή έξοδο. Παρακάτω σου έχουμε τέσσερις ενδιαφέρουσες προτάσεις για την τελευταία μέρα του μήνα.

Jazzmanian Devils στο Beyond

beyond-sTj54.jpg

Το αγαπημένο στέκι πλάι στο τείχος, στη δυτική είσοδο της πόλης, συνεχίζει τις καλοκαιρινές βραδιές με live μουσική. Την Πέμπτη το Beyond The Walls σε προσκαλεί σε μία υπέροχη ατμοσφαιρική βραδιά με αγαπημένα κομμάτια της jazz και pop μουσικής σκηνής, αλλά και ελληνικές επιτυχίες, σε ένα live, συνοδευόμενο από δροσερά κοκτέιλ και προσεγμένα πιάτα.

*Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 22:00, στο Beyond The Walls, Φράγκων 2-4 και Oλ. Διαμαντη 1, Τ. 2310545400

Sushi Night στο Thria

thria-aWvEz.jpg

To Thria σε προσκαλεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι , με ένα Sushi Menu βασισμένο σε υλικά και συνταγές από την Ελληνική Παράδοση.

To μενού εξαιρετικά ενδιαφέρον:

SIDE DISHES Σαλάτα με τρυφερά φύλλα, βινεγκρετ από εσπεριδοειδή, τόνο κιτρινόπτερο και αχλάδι ποσέ. Ομελέτα ατμού με πεταλίδες και γυαλιστερές. Σκουμπρί ψημένο σε παλαιωμένο ξυδι Δράμας , με ταρτάρ από ντομάτα ψητή και νερο από αγγούρι. MAKI ROLLS URAMAKI -(INSIDE OUT) BEACH ROLL (Μπλέ καβούρι θεσσαλονίκης /αλμύρα/κρίταμος / Σουσάμι) RAINBOW MEDITERRANEAN ROLL (Βασιλικό καβούρι /Κολιός/Τόνος / Λαβράκι/φρούτα της θάλασσας και φυκια) SMOKED ELL ROLL (Καπνιστό χέλι χαλκιδικης/παντζάρι σε 2 υφες/ σύγκλινο μάνης) HOSOMAKI BAKALIAROS ROLL (Φρέσκος Μπακαλιάρος, μους αμυγδάλου, πίκλα από φρεσκο κρεμμυδάκι /Αυγά Χελιδονόψαρου) VEGGIES ROLL TOURLOU (Μελιτζάνα/Κολοκυθάκι/Πιπεριά/κρέμα τυριού/Ρόκα /Σχοινοπρασο) SPICY TUNA ROLL (Πικάντικος Τόνος /Pop corn Αμάρανθου, Αγγούρι) SHRIMP ROLL (Γαριδα τηγανιτή/ μαγιονέζα σχοινόπρασο/αλμυρη μαρμελάδα φράουλα/ Καπνιστή σάλτσα)

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ Τόνος Αγιορείτικος με κρέμα από αγγινάρες ψημένες στη σχάρα και τσιπς από ρίζα λαγόχορτου NIGIRI THE GREEK (2 τμχ) με Τόνο Μπαρμπούνι Χελι Καπνιστό Σκουμπρί Μοσχαρίσιο μάγουλο ΠΟΙΚΙΛΙΑ SASHIMI (Τόνος /Λαυράκι /Σφυριδα / Καραβιδες ) Sashimi Τόνος Sashimi Σφυριδα Sashimi Λαυράκι Sashimi Καραβιδας

*Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 20:00, στο THRIA restaurant, Μαρία Κάλλας 1, Τ. 231 082 1120

Live Party με τους HOTSHOTS στη Μιμόζα

mimoza-V67bJ.jpg

Η δροσερή αυλή της Μιμόζας “κλείνει” τις εκδηλώσεις του Ιουνίου με ένα ξέφρενο μουσικό πάρτυ με πρωταγωνιστές τους Hotshots, δροσερά κοκτέιλ και νόστιμες street food γευσεις.

Οι Hotshots είναι μία πενταμελής μπάντα από την Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο να προσφέρουν το απόλυτο μουσικό live party. Στο “οπλοστάσιο” τους διαθέτουν μερικές από τις πιο διαχρονικές επιτυχίες της pop, rock, rock n roll, dance και disco σκηνής και αν υπάρχει ένα πράγμα που υπόσχονται…αυτό είναι ότι θα κουνηθείς!

Η μπάντα: Τάσος Κάκος (Lead Vocals) Γιώργος Χαραλαμπίδης (Guitar) Χρήστος Γκουγκούμας (Keys) Γιάννης Βαγιωνάς (Bass) Πασχάλης Νένδος (Drums)

*Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 21:00, Αναψυκτήριο Μιμόζα, Διός 52, Αμπελόκηποι, Οδός Λαγκαδά, Τ. 694 923 9864, Facebook

Ρεμπέτικα και Λαίκά στην Καλοκαιρινή Πριγκηπέσσα

prigkipessa.jpg

Το μουσικό στέκι στο όμορφο δρομάκι του κέντρου της πόλης με φόντο το Λευκό Πύργο, σε περιμένει καθημερινά από το μεσημέρι με διαλεγμένα πιάτα και σαλάτες από την Ελληνική κουζίνα, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και ποιοτικά χειροποίητα μεζεδάκια που συνοδεύουν το τσίπουρο και το ούζο.

Κάθε βράδυ σχήματα της πόλης “ντύνουν” μουσικά το σκηνικό,  με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια χωρίς ηχητική ενίσχυση.

Την ερχόμενη Πέμπτη, η Πριγκηπέσσα σε περιμένει για μία βραδιά με αγαπημένα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια από τους:  • Αλέκος Τσολάκης μπουζούκι, φωνή • Αποστολής Δεληγεώργης κιθάρα, φωνή • Αναστασία Πίπη φωνή, κανονάκι

Ενημερώσου εδώ για το πρόγραμμα όλης της εβδομάδας

*Την Πέμπτη 30 Ιουνίου , από τις 20.30 , στην Πριγκηπέσσα, Φιλικής Εταιρείας 5, περιοχή Λευκού Πύργου Κρατήσεις (μόνο τηλεφωνικά): Τ. 2310273542

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα