Μουσική

8 ολοκαίνουργια τραγούδια και 1 άλμπουμ για να ακούσεις σήμερα, Σάββατο!

Άκουσέ τα όλα ένα προς ένα.

Parallaxi
8-ολοκαίνουργια-τραγούδια-και-1-άλμπουμ-899115
Parallaxi

9 ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες έρχονται για να σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το Σαββατοκύριακο. Γι΄ αυτό πάρε το κινητό στο χέρι ή άνοιξε τον υπολογιστή και βάλε να παίζουν όλες οι νέες κυκλοφορίες τραγουδιών και άλμπουμ. Άκουσέ τα όλα ένα προς ένα:

Τραγούδια

«Κάτσε Καλά» – Έλενα Παπαρίζου, Marseaux & Joanne

helena-paparizou-marseaux-joanne-1.jpg

Έλενα Παπαρίζου, Marseaux & Joanne ενώνουν τις δυνάμεις τους στο απόλυτο girl power anthem! Η διεθνής Ελληνίδα star Έλενα Παπαρίζου, το “number one” κορίτσι της Ευρώπης συναντάει δισκογραφικά την “chica” της pop Marseaux αλλά και την Joanne – το απόλυτο it girl της εποχής σε ένα εκρηκτικό remake του πασίγνωστου hit της Έλενας «Κάτσε Καλά». Το τραγούδι επιστρέφει 18 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία φρέσκο και ανανεωμένο δια χειρός ARCADE, με την προσθήκη ενός εκρηκτικού rap verse από τον μετρ του είδους Solmeister. Στο super cool βίντεο κλιπ του τραγουδιού απολαμβάνουμε την Έλενα, την Marseaux και την Joanne να εργάζονται σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων χορεύοντας υπό τους ρυθμούς του «Κάτσε Καλά». Με τη βοήθεια της Έλενας, ο χώρος μετατρέπεται σταδιακά σε ένα disco party με τα 3 κορίτσια να τα «σπάνε» σε ένα πρωτότυπο και αυτοσχέδιο stage, παρέα με τις φίλες τους. Τη σκηνοθεσία στο music video ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ενώ την χορογραφία επιμελήθηκε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Kernkraft 400 (A Better Day)» – Topic & A7S

a-better-day.png

O Topic εισχωρεί και πάλι δυναμικά στο ελληνικό Shazam με το νέο του banger “A Better Day”. Το εθιστικό “A Better Day” βασίζεται στη θρυλική μελωδία του “Kernkraft 400” από Zombie Nation που κυκλοφόρησε το 1999!

«Calm Down» – Selena Gomez & Rema

selena-gomez-rema.jpg

Η Selena Gomez κερδίζει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στη νέα εκδοχή του viral afrobeat “Calm Down” του Rema, που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και στην Ελλάδα!

«Unholy» – Sam Smith & Kim Petras

unholy.jpg

Η αναμονή τελείωσε και ο Sam Smith κυκλοφορεί το νέο του single ‘Unholy’ που είναι ένα από τα κορυφαία viral trends αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα του TikTok! Ο Sam Smith για αυτό το νέο του single συνεργάζεται με ένα μοναδικό all star crew παραγωγών, συγκεκριμένα με τους ILYA (Max Martin, Ariana Grande, Jennifer Lopez), Blake Slatkin (Lizzo, 24K Golden), Cirkut (Nikki Minaj, The Weeknd), Omer Fendi (Lil Nas X, The Kid Laroi), και τον Jimmy Napes! Το “Unholy” ft. Kim Petras είναι το lead single από το αναμενόμενο 4ο studio album του superstar Sam Smith.

«Creep» – Kid Moxie

creep.jpg

Η ατμοσφαιρική φωνή που ντύνει το trailer της σειράς, είναι η γνωστή συνθέτρια, παραγωγός και τραγουδίστρια Kid Moxie πρωτοπόρος της κινηματογραφικής pop μουσικής με συμμετοχές σε πολλαπλά τηλεοπτικά διαφημιστικά μεταξύ αυτών και η καμπάνια της Victoria Secret. Η Kid Moxie διασκευάζει το διαχρονικό τραγούδι “Creep” των Radiohead για τις ανάγκες της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Mega Tv.

«Sick Of U» – BoyWithUke & Oliver Tree

sick-of-u.jpg

Ο χρυσός σε πωλήσεις τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός BoyWithUke, κυκλοφορεί το νέο του εκρηκτικό κομμάτι με τίτλο “Sick Of U” σε συνεργασία με τον Oliver Tree.

«Τα Ξένα» – Παντελής Θαλασσινός & Δημήτρης Ζερβουδάκης 

ta-ksena.jpg

Ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη μας παρουσιάζουν «Τα ξένα», μέρος του δίσκου «Αινίγματα» σε μουσική του Γιώργου Καζαντζή και στίχους του Κώστα Φασουλά.

«Χίλια δυο μυστικά» – Ασπασία Στρατηγού

strathgou-xilia-dyo-mystika-solo-3000x3000.jpg

Η Ασπασία Στρατηγού ερμηνεύει και παρουσιάζει οπτικοποιημένο το τραγούδι της με τίτλο «Χίλια δυο μυστικά», σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη. Το τραγούδι, περιλαμβάνεται στον πρώτο κύκλο τραγουδιών των δύο δημιουργών που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group με γενικό τίτλο «Τα Απρόοπτα».

Άλμπουμ

«Ημερολόγιο καραντίνας»Τάσος Γιαννίκος

309113325-10223038920413958-275952431033641010-n.jpg

O Tάσος Γιαννίκος μετά την εμπειρία της πανδημίας και των λοκ ντάουν, κυκλοφορεί το “Ημερολόγιο καραντίνας” με τη συμμετοχή των Γιώτα Νέγκα, Δημήτρη Μητσοτάκη, Ερωφίλη, Σαββέρια Μαργιολά και Χάρη Μιχαηλίδη, σε στίχους και μουσική που έγραψε ο ίδιος και ενορχηστρώσεις του Γιάννη Μπαϊρακτάρη. Τραγούδια που γράφτηκαν στην καραντίνα και μιλάνε για όλη αυτή την περίεργη κατάσταση που ζήσαμε. 5 τραγούδια γραμμένα μέσα στην καραντίνα για την καραντίνα!

Ακούστε το άλμπουμ εδώ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα