Featured

Αυτές είναι οι φωτογραφίες με τα περισσότερα likes στο Instagram για το 2021

Ποιες δημοσιεύσεις του Instagram το 2021 κατέκτησαν την κορυφή;

Νίκος Γκάγιας
αυτές-είναι-οι-φωτογραφίες-με-τα-περισ-861067
Νίκος Γκάγιας

Ακόμα μία χρονιά φτάνει στο τέλος της. Ακόμα μία χρονιά που τα social media “σάρωσαν” τα πάντα στο πέρασμα τους. Τώρα ήρθε η ώρα να ρίξουμε μία ματιά στις δημοσιεύσεις που ξεχώρισαν στο Instagram και έφτασαν κυριολεκτικά στην κορυφή, καθώς συγκέντρωσαν εκατομμύρια like. 

Ο Cristiano Ronaldo, η Kylie Jenner, η Billie Eilish, η Ariana Grande, o Lionel Messi και η Mermaid Montana πρωταγωνιστούν στη φετινή λίστα με τις 10 αναρτήσεις που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes μέσα στο 2021.

Πάμε να ξεκινήσουμε από το τέλος προς την αρχή. 

#10 Cristiano Ronaldo – 19.3 million likes

Τον Σεπτέμβριο, ο Cristiano δημοσίευσε μία φωτογραφία σχετικά με την επιστροφή του στη Manchester United. Ο Cristiano είναι αυτή τη στιγμή το άτομο με τους περισσότερους followers στο Instagram (376 εκατομμύρια ακόλουθοι, btw) και αυτή η ανάρτηση έλαβε 19,3 εκατομμύρια likes.

#9 Mermaid Montana – 20.2 million likes

Πιθανότατα να έχετε δει βίντεο της Mermaid Montana στο TikTok, το Twitter και το Instagram. Είναι κυριολεκτικά μια επαγγελματίας γοργόνα και έχει λίγο λιγότερο από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram. Αυτό το βίντεο της έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια likes.

#8 Lionel Messi – 21.2 million likes

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Ο Lionel Messi έχει 291 εκατομμύρια ακόλουθους, οπότε ήταν κάπως αναμενόμενο να έχει μία θέση σ’ αυτή την λίστα. Τον Αύγουστο, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρούσε από την Μπαρτσελόνα – η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 21,2 εκατομμύρια likes.

#7 Lionel Messi – 22 million likes

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Στην έβδομη θέση επίσης ο Lionel Messι. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μοιράστηκε μια φωτογραφία του μετά την κατάκτηση του τρόπαιου του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή και έλαβε 22 εκατομμύρια likes.

#6 Billie Eilish – 22 million likes

Τον Μάιο, η 20χρονη τραγουδίστρια Billie Eilish μοιράστηκε μια φωτογραφία της φωτογράφισής της με τη Vogue. Πάνω από 22 εκατομμύρια άνθρωποι συμφώνησαν ότι ήταν μια τεράστια στιγμή.

#5 Lionel Messi – 22.1 million likes

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Ο Lionel επέστρεψε ξανά! Όταν πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν φέτος, πάνω από 22,1 εκατομμύρια πάτησαν like στη δημοσίευση.

#4 Billie Eilish – 23 million likes

Η Billie Eilish χάρισε στους εκατομμύρια fans της μία φωτογραφία με ξανθά μαλλιά. 23 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν like στη φωτογραφία. Μάλιστα έγινε η πιο γρήγορη εικόνα που έφτασε το ένα εκατομμύριο likes στο Instagram.

#3 Kylie Jenner – 24.5 million likes

Δεν θα μπορούσε να κλείσει η συγκεκριμένη λίστα χωρίς κάποια φωτογραφία ή video καλύτερα από την οικογένεια Kardashian ή Jenner. Η Kylie πριν λίγους μήνες ενημέρωσε τον κόσμο πως η Stormi θα αποκτήσει αδερφάκι. 24,5 εκατομμύρια για αυτό το IGTV.

#2 Ariana Grande – 26.7 million likes

Η Ariana Grande παντρεύτηκε και το Instagram της χάρισε την 2η θέση σ’ αυτή την λίστα καθώς συγκέντρωσε 26,7 εκατομμύρια likes.

#1 Cristiano Ronaldo – 32.1 million likes

Είναι επίσημο: Το άτομο με τους περισσότερους followers στο Instagram κατέχει επίσης το ρεκόρ για τα περισσότερα likes από όλες τις αναρτήσεις που έγιναν το 2021. Πριν από λίγες εβδομάδες, αυτός και η Georgina Rodriquez έκαναν κοινή ανάρτηση ανακοινώνοντας ότι περιμένουν δίδυμα.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα