Featured

Αυτές είναι οι σειρές που θα δεις τον Μάρτιο στο Netflix!

Καινούργιες κυκλοφορίες, αλλά και νέες season ιστοριών που λατρεύουμε θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Parallaxi
αυτές-είναι-οι-σειρές-που-θα-δεις-τον-μά-888565
Parallaxi

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης είναι ήδη εδώ και μαζί του έρχονται αμέτρητες νέες σειρές στην πλατφόρμα του Netflix για να σου κρατήσουν συντροφιά. Καινούργιες κυκλοφορίες, αλλά και νέες season ιστοριών που λατρεύουμε θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Οι Φύλακες της Δικαιοσύνης

Όταν ο φαινομενικά ατρόμητος ηγέτης της αυτοκαταστρέφεται, μια ομάδα προβληματικών υπερηρώων πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό που θεριεύει στον κόσμο – αλλά και μέσα τους.

*Στη διάθεση σας από  1/03

Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς

Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ βουτά στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που ίσως αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας.

*Στη διάθεση σας από  3/03

Όλα τα Κομμάτια της

Μια γυναίκα προσπαθεί να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή πόλη τους που αποκαλύπτει κρυφές απειλές και φονικά μυστικά.

*Στη διάθεση σας από  4/03

Αστρολογικός Οδηγός για Ραγισμένες Καρδιές: Σεζόν 2

Καθώς η Αλίσε εξακολουθεί να κάνει επιτυχία με την εκπομπή “Άστρα της Αγάπης”, ο άτυχος έρωτάς της με τον Νταβίντε αποδεικνύεται μοναδικά απρόβλεπτος.

*Στη διάθεση σας από 8/03

Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης: Σεζόν 4

Είκοσι οδηγοί –ορισμένοι βετεράνοι και ορισμένοι αρχάριοι– διαγωνίζονται σε μια νέα σεζόν της Formula 1, γεμάτη δράμα και αδρεναλίνη.. *Στη διάθεση σας από 11/3 

Και Δεν Ζήσαν Αυτοί Καλά κι Εμείς Καλύτερα

*Στη διάθεση σας από 11/3 Τάιλερ Χένρι: Η Ζωή μετά τον Θάνατο

Ο μελλοντολόγος-μέντιουμ Τάιλερ Χένρι ανατρέχει στο υπερπέραν για απαντήσεις, ενώ ψάχνει το παρελθόν και της δικής του οικογένειας σε μια προσωπική σειρά ριάλιτι.

*Στη διάθεση σας από 11/3

Χώμα

Ένας αυτοαποκαλούμενος επιχειρηματίας πιστεύει ότι έπιασε την καλή, αναλαμβάνοντας την ταφή ανθρώπων από την κοινότητά του με χώμα που εισάγει από το Μαρόκο στο Βέλγιο.

*Στη διάθεση σας από 17/3

Human Resources

Πασχαλίτσες της Αγάπης, Ορμονικά Τέρατα και άλλα πλάσματα παλεύουν με έρωτες, εργασιακό δράμα και τις ανάγκες των θνητών πελατών τους. Ένα spinoff του “Big Mouth”.

*Στη διάθεση σας από 18/3 Top Boy: Σεζόν 2

Ο Ντουσέιν θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του. Αλλά με μια τεράστια επένδυση, συνεταίρους και οικογενειακές κρίσεις, πιο πολύ χρήμα σημαίνει πιο πολλά προβλήματα.

*Στη διάθεση σας από 18/3

Τα Τέρατα της Κρακοβίας

Μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από το παρελθόν μπαίνει στην ομάδα χαρισματικών φοιτητών ενός μυστηριώδους καθηγητή που ερευνά μεταφυσικά γεγονότα και μάχεται δαίμονες.

*Στη διάθεση σας από 18/3

Οι Έξι Κωμικοί

Στο Παρίσι, έξι κωμικοί κυνηγούν το όνειρό τους να εδραιωθούν στο σταντ απ, βιώνοντας παράλληλα οικονομική πίεση, οικογενειακές εντάσεις και ρομαντικές περιπέτειες.

*Στη διάθεση σας από 18/3

Μπρίτζερτον: Σεζόν 2

Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του.

*Στη διάθεση σας από 25/3

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα