Γευση

Ανανεωμένη Μοντέρνα Εμφάνιση & Δύο Διακρίσεις για τα Σημεία Στίξης Μπουτάρη

Έχοντας καταγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, τα Σημεία Στίξης έχουν αγαπηθεί πολύ για τη γεύση τους, τώρα όμως θα αγαπηθούν ακόμα περισσότερο και για τη νέα τους εμφάνιση η οποία τους προσδίδει μια πιο δυναμική και φρέσκια εικόνα που θα εντυπωσιάσει το πιστό κοινό τους και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των νέων […]

Parallaxi
ανανεωμένη-μοντέρνα-εμφάνιση-δύο-δι-908581
Parallaxi

Έχοντας καταγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, τα Σημεία Στίξης έχουν αγαπηθεί πολύ για τη γεύση τους, τώρα όμως θα αγαπηθούν ακόμα περισσότερο και για τη νέα τους εμφάνιση η οποία τους προσδίδει μια πιο δυναμική και φρέσκια εικόνα που θα εντυπωσιάσει το πιστό κοινό τους και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των νέων οινόφιλων.

Στις νέες ετικέτες των τριών κρασιών – λευκό, ροζέ και ερυθρό – δημιουργήθηκε ένα κομψό μοτίβο χρησιμοποιώντας πολλαπλά σημεία στίξης, τα οποία αποτυπώνονται με μια εντυπωσιακή, ανάγλυφη υφή. Μια λεπτή ανατροπή του παραδοσιακού που εκφράζει οπτικά τη βεβαιότητα, την αταλάντευτη πίστη και την πεποίθηση της οινοποιίας Μπουτάρη για ποιοτικό κρασί.

Τα καλά νέα όμως για τα επιτυχημένα αυτά brands δεν σταματούν εδώ! Χρυσό μετάλλιο απέσπασε το Σημείο Στίξης Λευκό και χάλκινο το Σημείο Στίξης Ροζέ στον 22ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες επιβεβαιώνοντας την υψηλή τους ποιότητα.

Προερχόμενα από το οινοποιείο Μπουτάρη στη Μαντινεία, τα τρία κρασιά διακρίνονται για την ευελιξία τους, τον αρωματικό τους χαρακτήρα και την ευχάριστη γεύση τους και είναι ιδανικά τόσο για aperitif σε ποτήρι σε ένα αγαπημένο café ή beach bar, αλλά και σε συνδυασμό με πιάτα μεσογειακής ή ασιατικής κουζίνας. Το Σημείο Λευκό προέρχεται από τις ποικιλίες Μοσχοφίλερο, Riesling, Chardonnay, Gewürztraminer, το Σημείο Ροζέ από Μοσχοφίλερο & Cabernet Sauvignon και το Σημείο Ερυθρό από Αγιωργίτικο & Cabernet Sauvignon.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα