Από το εμβόλιο στον κασκορσέ. Ένα ποστ δρόμος στα σόσιαλ…
Το μείζον θέμα είναι ότι άρχισε ο εμβολιασμός και στη χώρα μας. Όπως όλα, το κάναμε πανηγύρι κι αυτό.
Copyright ©2022 PARALLAXI
Αποφοίτησα από το Οικονομικό Τμήμα της Ν.Ο.Ε. του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το μεταπτυχιακό τμήμα «Πληροφορική και Διοίκηση» του ίδιου Πανεπιστημίου. Ήδη από το 1988 εργάστηκα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης ως δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός ενώ την δεκαετία του 90 ξεκίνησε συνεργασίες ως συντάκτης σε περιοδικά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Από το 1997 μέχρι το 2012, εργαζόμουν στο περιοδικό Close Up της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος, και τα τελευταία 12 χρόνια ήμουν διευθύντρια στο συγκεκριμένο περιοδικό. Το 2010 ανέλαβα υπεύθυνη των περιοδικών εκδόσεων του ομίλου και είχα επιπλέον την επίβλεψη των περιοδικών “Cooking”, “Vitality” “Family” και «Κατοικία». Στο portal του ομίλου, www.agelioforos.gr, είχα τη θέση της αρχισυντάκτριας για την ενότητα “lifestyle”. Έχω διδάξει δημοσιογραφία σε ιδιωτικές σχολές και έχω παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια για την ηλεκτρονική δημοσιογραφία και την ανάδειξη των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. Συνεργάζομαι με το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων ως υπεύθυνη γραφείου τύπου και επικοινωνίας.
Το μείζον θέμα είναι ότι άρχισε ο εμβολιασμός και στη χώρα μας. Όπως όλα, το κάναμε πανηγύρι κι αυτό.
Ζωγραφιά: Ζωή-Έφη Μπάμπαλη Είχαμε τη φαεινή ιδέα να περάσουμε οπτική ίνα στο σπίτι, περίπου 2 εβδομάδες πριν το lockdown. Προφήτες στον τόπο μας, δηλαδή, ούτε συζήτηση. Αποκτήσαμε μυθικές ταχύτητες και είμαστε τύποι που στοκάρουμε megabytes, όχι χαρτιά υγείας. Είχα φάει και τα λυσσακά μου στο Facebook, «κλείστε τα σχολεία» εισακούστηκαν οι προσευχές μου από τις […]
Τελικά μήπως αυτό είναι η κανονικότητα που όμως την βρίσκουμε δια της πλαγίας οδού, εξ ανάγκης και όχι από επιλογή;
Κάποιοι δεν το εξέλαβαν ως χιούμορ όλο αυτό. Ας καλέσουν στο 1143…
Αρχίσαμε να διαχωρίζουμε πρόσφυγες με μετανάστες. Εντάξει, λαθραίους δεν τους λέμε ακόμη.
Η Άσπα Πάσσιου επισκέφθηκε τα Σκόπια έπειτα από 21 χρόνια.
Η περίπτωση ενός χωριού που είναι μικρογραφία της Ελλάδας.
Σας άγχωσα; Ποιος στ’ αλήθεια πιστεύει ότι μας αξίζει τέτοια ζωή στο 2019;
Γνώρισα δεύτερα και τρίτα ξαδέλφια μου, γνώρισα πολύ κόσμο, έκανα φιλίες που κάποιες κρατούν ακόμη, γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα….
Το να ανοίγεις το σπίτι σου και να φιλοξενείς μια οικογένεια προσφύγων είναι μια απόφαση δύσκολη. Ας δούμε πως την υλοποίησε μια οικογένεια της πόλης.