Life

Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε τoν Ιούνιο στο Netflix

Σειρές που επιστρέφουν και νέες προσθήκες που θα μας συντροφεύσουν τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού

Parallaxi
αυτές-είναι-οι-σειρές-που-θα-δούμε-τoν-ι-925662
Parallaxi

Τον Ιούνιο το Netflix ανανεώνεται με νέες σειρές για να σου τραβήξουν τη προσοχή και το ενδιαφέρον αλλά και νέες σεζόν από ήδη αγαπημένες σου που δεν χόρταινες να βλέπεις. Παρακάτω, οι νέες προσθήκες του Netflix για το μήνα Ιούνιο.

Borgen: Βασίλειο, Εξουσία και Δόξα

Η καριέρα της Υπουργού Εξωτερικών Μπιργκίτε Νούμπορ κινδυνεύει, όταν μια διαφωνία για το πετρέλαιο στη Γροιλανδία απειλεί να εξελιχθεί σε διεθνή κρίση.

*Στη διάθεσή σας από 2 Ιουνίου

Μια Τέλεια Μητέρα

the-perfect-mother.jpg

Σίγουρη για την αθωότητα της κόρης της σε μια ανθρωποκτονία, μια αφοσιωμένη μητέρα αποκαλύπτει αλήθειες που πονούν, καθώς τα όρια μεταξύ θύματος και δράστη θολώνουν.

*Στη διάθεσή σας από 3 Ιουνίου

Two Summers

Μια παρέα δεμένων φίλων ξανασμίγει για να κάνει χλιδάτες διακοπές – δεκαετίες μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα από τα μέλη από κάποιους από την παρέα.

*Στη διάθεσή σας από 3 Ιουνίου

Τα Φτερά Της Φιλοδοξίας

Μια παρέα νεαρών ενηλίκων πηγαίνουν σ’ ένα πάρτι σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δήθεν παράδεισος που συναντάνε δεν είναι όπως φαίνεται.

*Στη διάθεσή σας από 3 Ιουνίου

Surviving Summer: Ένα Καλοκαίρι Μέσα στα Κύματα

Μια ατίθαση έφηβη από τη Νέα Υόρκη αποβάλλεται από το σχολείο και αναγκάζεται να πάει στην Αυστραλία όπου ταράζει τη γαλήνη ενός σέρφερ, αφήνοντας πίσω της το χάος.

*Στη διάθεσή σας από 3 Ιουνίου

Ομάδα σε Δράση: Σεζόν 2

Ο ενήλικας Τεντ Τέμπλετον χρησιμοποιεί τα μαγικά της Τίνα για να γίνει πάλι ο Αρχιμπόμπιρας. Όμως η επιστροφή του στην Μπόμπιρες ΑΕ δεν είναι παιχνίδι για παιδιά.

*Στη διάθεσή σας από 6 Ιουνίου

Baby Fever

Σ’ αυτήν την αισθηματική κομεντί, μια γιατρός γονιμότητας που γονιμοποιείται μεθυσμένη με το σπέρμα του πρώην της προσπαθεί να τον ξανακερδίσει αφού μείνει έγκυος.

*Στη διάθεσή σας από 8 Ιουνίου

First Kill

Ο έρωτας μπερδεύει τις έφηβες Τζουλιέτ και Καλάιοπι. Η μία είναι βαμπίρ, η άλλη είναι κυνηγός βρικολάκων, αλλά και οι δύο είναι έτοιμες να ρίξουν το πρώτο βέλος.

*Στη διάθεσή σας από 10 Ιουνίου

Peaky Blinders: Σεζόν 6

Οι Σέλμπι βιώνουν μια μεγάλη απώλεια. Τέσσερα χρόνια μετά, το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης ωθεί τον Τόμι στο εμπόριο οπίου και μια αναγκαστική συμμαχία με τους εχθρούς του.

*Στη διάθεσή σας από 10 Ιουνίου

Ιδιωτικότητα

Το σεξ βίντεο μιας ανερχόμενης πολιτικού που διέρρευσε λειτουργεί ως καταλύτης σε αυτήν την ιστορία τεσσάρων γυναικών που κινούνται ανάμεσα στον δημόσιο και ιδιωτικό βίο.

*Στη διάθεσή σας από 10 Ιουνίου

Colorforms: Αυτοκόλλητοι με τον Τσάρλι: Mighty Movie Adventures

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, η ταινία περιμένει! Ακολουθήστε τον Τσάρλι και τους φίλους του στο πλατό του Αυτοκόλλητου Στούντιο, όπου πρωταγωνιστεί η δημιουργικότητα.

*Στη διάθεσή σας από 13 Ιουνίου

Colorforms: Αυτοκόλλητοι με τον Τσάρλι: Miss Weather and Friends

charlies-colorforms-city-miss-weather-and-friends.jpg

Ο καιρός αναμένεται απολαυστικός. Η κυρία Καιρούλα συντροφεύει τον Τσάρλι σε ασυνήθιστες περιπέτειες, από σερφ σε σπαγγετο-κύματα μέχρι και αληθινά επιτραπέζια!

*Στη διάθεσή σας από 13 Ιουνίου

Sharkdog: Σεζόν 2

sharkdog-season-2.jpg

Ο Sharkdog και οι φίλοι του επιστρέφουν για μια νέα σεζόν γεμάτη περιπέτειες.

*Στη διάθεσή σας από 13 Ιουνίου

Maldivas

Μια γυναίκα μετακομίζει σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να βρει τη μητέρα της, αλλά μια ανεξήγητη πυρκαγιά την αναγκάζει να ερευνήσει έναν φόνο.

*Στη διάθεσή σας από 15 Ιουνίου

God’s Favorite Idiot

Η Μελίσα Μακάρθι πρωταγωνιστεί στο πλευρό του άντρα της, του σεναριογράφου και δημιουργού Μπεν Φαλκόνε σ’ αυτήν την κωμική σειρά για μια καλή ψυχή σε θεόσταλτη αποστολή.

*Στη διάθεσή σας από 15 Ιουνίου

Έρωτας και Αναρχία: Σεζόν 2

Μετά τα συνταρακτικά νέα, η απροθυμία της Σόφι να αντιμετωπίσει τον πόνο της βυθίζει τη ζωή, την καριέρα και τη σχέση της με τον Μαξ στο χάος.

*Στη διάθεσή σας από 16 Ιουνίου

Karma’s World Music Videos: Σεζόν 2

karmas-world-music-videos.jpg

Από ύμνους για κολλητούς και έξυπνα μπίμποπ, αυτή η μουσική συλλογή της Κάρμα παρουσιάζει το τραγούδι, τη λάμψη και τον αυτοσχεδιασμό της παρέας με φίλους και συγγενείς.

*Στη διάθεσή σας από 16 Ιουνίου

Αδιέξοδο: Το Πάρκο των Παραφυσικών Φαινομένων

Οι κολλητοί Μπάρνι και Νόρμα γίνονται γρήγορα φίλοι και βοηθούν ο ένας τον άλλο σε δύσκολες στιγμές, ενώ διασκεδάζουν δουλεύοντας σε ένα στοιχειωμένο θεματικό πάρκο!

*Στη διάθεσή σας από 16 Ιουνίου

You Don’t Know Me

Όταν όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν, ένας άντρας που κατηγορείται για φόνο χρησιμοποιεί την τελική επιχειρηματολογία για να μιλήσει για τη σχέση του με μια γυναίκα.

*Στη διάθεσή σας από 17 Ιουνίου

Η Ακαδημία της Ομπρέλας: Σεζόν 3

Η υποψήφια για Emmy σειρά για μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει για μια νέα σεζόν.*

*Στη διάθεσή σας από 22 Ιουνίου

Queen

Μετά από 50 χρόνια απουσίας, ένας καταξιωμένος ράφτης και ντραγκ κουίν από το Παρίσι επιστρέφει στη γενέτειρά του στην Πολωνία για να συμφιλιωθεί με την κόρη του..

*Στη διάθεσή σας από 23 Ιουνίου

Άνθρωπος Εναντίον Μέλισσας

Ο Βρετανός κωμικός Ρόουαν Άτκινσον (“Mr. Bean”) πρωταγωνιστεί σ’ αυτήν τη σχεδόν βωβή κωμωδία για τη μάχη ενός άντρα που προσέχει ένα σπίτι ενάντια σε μια μέλισσα.

*Στη διάθεσή σας από 24 Ιουνίου

Angry Birds: Summer Madness: Σεζόν 2

και φτερά πετούν όταν ένας έφηβος Ρεντ, ο Τσακ, ο Βόμβα και η Στέλλα περνούν ένα άγριο καλοκαίρι μαζί με άλλα Angry Birds στο Στρατόπεδο Splinterwood

*Στη διάθεσή σας από 24 Ιουνίου

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα