Πολιτισμός

CINE TUESDAY: 8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση!

Τρίτη βράδυ γεμάτη δράση!

Parallaxi
cine-tuesday-8-ταινίες-για-να-δεις-απόψε-στην-τηλε-927682
Parallaxi

Απόλαυσε σινεμά από τον καναπέ σου

Μεγάλωσε Αν Τολμάς (2017) σε σκηνοθεσία Γκιγιόμ Κανέ

Για τον 43χρονο Γκιγιόμ Κανέ, η ζωή δεν μπορεί να γίνει καλύτερη. Έχει ό,τι θα μπορούσε ποτέ να θελήσει κάποιος: είναι διάσημος, έχει σημαντική περιουσία, μια δουλειά που αγαπά και κυρίως, μια ευτυχισμένη οικογένεια. Όλα όμως ανατρέπονται στη ζωή του όταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η όμορφη νεαρή συμπρωταγωνίστριά του, τον ενημερώνει ότι δεν έχει πια «πέραση» στους νέους και κυρίως στα νεαρά κορίτσια. Η ήσυχη προσωπική ζωή του με τη Μαριόν Κοτιγιάρ, ο γιος τους, τα άλογα που εκτρέφει και το σπίτι τους στην εξοχή, τον κάνουν το αντίθετο του «κουλ» και «σέξι» τύπου.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 07/06 στις 22:00

Ο Μαφιόζος Της Διπλανής Πόρτας (2004) σε σκηνοθεσία Χάουαρντ Ντόιτς

Ο ανήσυχος και αγχώδης οδοντίατρος Οζ είναι παντρεμένος με τη Σύνθια, πρώην σύζυγο του μαφιόζου Τζίμι. Παρ’ όλο που ο Τζίμι, γνωστός και ως «Τουλίπας», συζεί πια με τη νέα σύντροφό του στο Μεξικό απέχοντας από οποιαδήποτε παρανομία, ο Οζ φοβάται τόσο πολύ για τη ζωή του, που σκέφτεται να χτίσει… μια τάφρο γύρω από το σπίτι του. Όταν, όμως, ο Ούγγρος «νονός» Λάζλο αποφασίζει να εκδικηθεί τον «Τουλίπα» για τη δολοφονία του γιου του απαγάγοντας τη Σύνθια, ο απελπισμένος οδοντίατρος και ο αρχιμαφιόζος Τζίμι αναγκάζονται να συμμαχήσουν, παρά την αμοιβαία αντιπάθειά τους.

*ALPHA, Τρίτη 07/06 στις 23:50

Ταξί 4 (2007) σε σκηνοθεσία Ζεράρ Κράβτσικ

Όταν ένας διαβόητος κακοποιός το σκάει από το αστυνομικό τμήμα της Μασσαλίας, ο αστυνομικός Εμιλιέν ετοιμάζεται να ακούσει την απόλυσή του. Για καλή του τύχη, όμως, ο κακοποιός βρίσκεται στο ταξί του φίλου του Ντανιέλ χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Κάτι που δίνει στον Εμιλιέν την ευκαιρία να διορθώσει τα πράγματα ξεκινώντας την πιο τρελή καταδίωξη που έγινε ποτέ στην πόλη… Τέταρτη ταινία της διάσημης σειράς ταινιών Taxi, που έσπασε το κινηματογραφικό φράγμα της Γαλλίας, κάνοντας διεθνή επιτυχία, αλλά και τα κοντέρ των εισπράξεων με θεαματικές σκηνές δράσης και απίστευτες γκάφες σε μια -κυριολεκτικά- ξέφρενη κωμωδία.

*OPEN BEYOND, Τρίτη 07/06 στις 21:00

Underworld (2003) σε σκηνοθεσία Λέν Ουάισμαν

Η Σελίν, μια βρικόλακας πολεμίστρια βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαμάχη μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων την ώρα που ερωτεύεται τον Μάικλ, έναν άνθρωπο που για άγνωστο λόγο θέλουν να πιάσουν οι λυκάνθρωποι.

*OPEN BEYOND, Τρίτη 07/06 στις 23:00

Land Of Lost (2009) σε σκηνοθεσία Μπαντ Σίλμπερινγκ

Μια χρόνο δίνη ρουφά τον επιστήμονα Rick Marshall, τη βοηθό του Holly και έναν επιζώντα τον Will, σε έναν κόσμο που κατοικείται από δεινόσαυρους και οδυνηρά άλλα πλάσματα που ονομάζονται Sleestaks.

*TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Τρίτη 07/06 στις 21:00

In Bruges (2008) σε σκηνοθεσία Μάρτιν ΜακΝτόνα

Μετά την τελευταία τους δουλειά στο Λονδίνο, δύο επαγγελματίες δολοφόνοι καταφεύγουν στη βελγική Μπριζ περιμένοντας οδηγίες. Περιφέρονται στην πόλη σαν τουρίστες, μέχρι που το αφεντικό τους διατάζει τον βετεράνο Κέν να βγάλει από τη μέση τον νεότερο και επιπόλαιο Ρέι.

*TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Τρίτη 07/06 στις 23:00

Wild Card (2015) σε σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ

Ο Νικ Γουάιλντ εργάζεται ως σωματοφύλακας στο Λας Βέγκας. Έχει θανάσιμες δεξιότητες αλλά και πάθος τον τζόγο. Όταν ένας πολύ καλός του φίλος θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ξυπνάει η δίψα του για εκδίκηση. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι τα έχει βάλει με τη μαφία. Βυθίζεται στον υπόκοσμο, καθώς μαφία και ένοπλες δυνάμεις τον αναζητούν. Έχοντας ανεβάσει τα στοιχήματα, έχει να παίξει ένα τελευταίο παιχνίδι για να αλλάξει τη μοίρα του, κι αυτή τη φορά είναι όλα ή τίποτα.

*STAR, Τρίτη 07/06 στις 23:30

Annabelle: Creation (2017) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

Δώδεκα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ…

*STAR, Τρίτη 07/06 στις 01:30

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα