Πολιτισμός

CINE TUESDAY: 9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση!

Το βράδυ της Τρίτης, απευθείας στην οθόνη σου!

Parallaxi
cine-tuesday-9-ταινίες-για-να-δεις-απόψε-στην-τηλε-928961
Parallaxi

Απόλαυσε σινεμά από τον καναπέ σου!

Alaska (2015) σε σκηνοθεσία Κλαούντιο Κουπελίνι

Η Ναντίν είναι μια πολύ όμορφη Γαλλίδα, που περνάει από οντισιόν για μανεκέν σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στο Παρίσι. Ο Φάουστο είναι ένας νεαρός Ιταλός, που δουλεύει ως σερβιτόρος στο ίδιο ξενοδοχείο. Γνωρίζονται τυχαία. Και οι δυο τους είναι εύθραυστοι, χαρακτήρες μοναχικοί και εμμονικοί στην αναζήτηση της ευτυχίας. Η ερωτική έλξη που θα τους ενώσει, θα τους παρασύρει σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 27/09 στις 22.00

Γνωρίζοντας Τον Ντέιβ (2008) σε σκηνοθεσία Μπράιαν Ρόμπινς

Ένα πλήρωμα λιλιπούτειων εξωγήινων πλοηγεί ένα διαστημόπλοιο που έχει ανθρώπινη μορφή. Ενώ προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη τους, οι εξωγήινοι αντιμετωπίζουν ένα καινούργιο πρόβλημα όταν το διαστημόπλοιό τους ερωτεύεται μια γήινη.

*OPEN BEYOND, Τρίτη 27/09 στις 21.00

Η Ταχύτητα Σκοτώνει (2018) σε σκηνοθεσία Τζούντι Σκέρφιλντ

Ένας επιχειρηματίας οικογενειάρχης από το Νιού Τζέρσεϋ ο οποίος φημολογείται ότι έχει σχέσεις με τη μαφία, μετακομίζει στο Μαϊάμι για να αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Εκεί παθιάζεται με τα ταχύπλοα και αφού τελειοποιήσει τον σχεδιασμό ενός σκάφους, αποφασίζει να συμμετάσχει σε αγώνες για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτό όμως τον βάζει στο στόχαστρο της μαφίας που θέλει να τον δει να καταστρέφεται.

*OPEN BEYOND, Τρίτη 27/09 στις 23.00

Μια Σφαίρα Στο Κεφάλι (2012) σε σκηνοθεσία Γουόλτερ Χιλ

Δύο εκτελεστές, ο Τζίμι Μπόμπο και Λουί Μπλασάρντ, δολοφονούν έναν διεφθαρμένο μπάτσο στην Νέα Ορλεάνη. Στο μπαρ που περιμένουν την πληρωμή τους, ένας άλλος εκτελεστής μαχαιρώνει τον Λουί. Ο Τζίμι αποφασίζει να διαλευκάνει ποιος τους πρόδωσε και με τη βοήθεια ενός αδιάφθορου αστυνομικού δεν αργούν να ανακαλύψουν ένα εγκληματικό δίκτυο στο οποίο εμπλέκονται επιχειρηματίες, αστυνομικοί και δικαστές.

*OPEN BEYOND, Τρίτη 27/09 στις 02.45

Venom (2018) σε σκηνοθεσία Ρούμπεν Φλέτσερ

Ένας από τους πιο αινιγματικούς, περίπλοκους και επικίνδυνους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό Τομ Χάρντι, ο οποίος υποδύεται τον θανατηφόρο προστάτη Venom. Ο ρεπόρτερ Έντι Μπροκ προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον περίφημο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Κάρλτον Ντρέικ και αυτή η εμμονή επηρεάζει τη σχέση του με τη σύντροφό του Αν Γουέινγκ. Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Ντρέικ, ένα εξωγήινο πλάσμα, ο Venom, καταφέρνει να εισέλθει στο σώμα του Έντι, δίνοντας του απίστευτες υπερδυνάμεις, αλλά και την δυνατότητα να κάνει ότι θελήσει. Ο σκοτεινός, απρόβλεπτος και γεμάτος θυμό Venom δίνει την ευκαιρία στον Έντι να αποκτήσει ανεξέλεγκτες ικανότητες, που για τον Εντι είναι τόσο τρομακτικές όσο και συναρπαστικές. Όσο ο Έντι και ο Venom χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, δένονται όλο και περισσότερο. 

*MEGA, Τρίτη 27/09 στη 01.10

Ληστεία Αλά Ιταλικά (2003) σε σκηνοθεσία Γκάρι Γκρέι

Ο Τσάρλι Κρόκερ και η συμμορία του οργάνωσαν και εκτέλεσαν μια εντυπωσιακή ληστεία χρυσού από ένα καλά φρουρούμενο αρχοντικό στη Βενετία. Το μόνο που δεν υπολόγισαν ήταν η προδοσία ενός μέλους της ομάδας τους. Με τη βοήθεια της Στέλλα, που είναι ειδική στο άνοιγμα χρηματοκιβωτίων, ακολουθούν τον προδότη στην Καλιφόρνια, αποφασισμένοι να πάρουν όχι μόνο εκδίκηση, αλλά και το μερίδιο χρυσού που τους αντιστοιχεί. Επεμβαίνοντας στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, δημιουργούν το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό χάος στην ιστορία της πόλης και προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψη, οδηγώντας τα θρυλικά Mini Cooper.

*ΣΚΑΪ, Τρίτη 27/09 στις 21.00

Βατικανό: Απόρρητοι Φάκελοι (2015) σε σκηνοθεσία Μαρκ Νεβέλντιν

H Αντζελα Χολμς είναι μια συνηθισμένη 27χρονη κοπέλα, ώσπου η παρουσία της αρχίζει να έχει μια σκοτεινή επίδραση σε όποιον βρίσκεται κοντά της, προκαλώντας σοβαρά ατυχήματα ακόμη και θάνατο. Κατά την εξέταση της υποψιάζονται πως είναι δαιμονισμένη, αλλά όταν το Βατικανό καλεστεί για να εξορκίσει τον δαίμονα, αποδεικνύεται πως πρόκειται για μια αρχαία σατανική δύναμη, πιο ισχυρή από οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί. Ο Πάτερ Λοζάνο καλείται να εξαπολύσει πόλεμο, όχι μόνο για την ψυχή της Αντζελα, αλλά και για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

*ALPHA, Τρίτη 27/09 στη 01.15

Συμβόλαιο Θανάτου (2017) σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Μόστοου

Ο Στίβεν Λούκας, ένας μοναχικός επί πληρωμή δολοφόνος, προσλαμβάνεται να δολοφονήσει μια νεαρή γυναίκα, την Έλα, η οποία αγνοεί ότι οι βρώμικες δουλειές της οικογένειας της, έχουν ήδη κοστίσει τις ζωές τους. Όμως, ο Λούκας δεν μπορεί να τραβήξει τη σκανδάλη και οι δύο τους γίνονται σύμμαχοι δραπετεύοντας στην Ευρώπη, κυνηγημένοι από αυτούς, που δολοφόνησαν την οικογένεια της Έλα…

*STAR, Τρίτη 27/09 στις 00.30

The Goonies (1985) σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ

Δύο αδέλφια, ο Μίκι και ο Μπραντ, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους όταν μία κατασκευαστική εταιρία αποφασίζει να αγοράσει την περιοχή και να την αξιοποιήσει προς όφελός της. Τα δύο παιδιά μαζί με τους φίλους τους, τον μανιώδη φαγά Τσανκ και τον πολυλογά Μάουθ, αποφασίζουν να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό ενός πειρατή και να μπορέσουν να αγοράσουν αυτοί την περιοχή…

*STAR, Τρίτη 27/09 στις 02.30

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα