Ταξίδι

ΕΙΚΟΝΕΣ: Στο «The Lounge» του αεροδρόμιου «Μακεδονία»

Ένας ακόμη χώρος πολυτέλειας και VIP παροχών προστέθηκε στο πρόσφατα ανακαινισμένο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Πάνος Γεωργιάδης
εικονεσ-στο-the-lounge-του-αεροδρόμιου-μακ-919493
Πάνος Γεωργιάδης

Ένας ακόμη χώρος πολυτέλειας και VIP παροχών προστέθηκε στο πρόσφατα ανακαινισμένο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για το «The Lounge» το οποίο ανήκει στην Global Lounge Network, την Αμερικανική εταιρεία η οποία διατηρεί και λειτουργεί ανάλογα VIP Lounges, σε 28 αεροδρόμια και έντεκα χώρες του κόσμου.

Σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο εμβαδού 150 τ. μέτρων, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με προσιτή πολυτέλεια και VIP παροχές!

Για εσάς που πεινάσατε είναι διαθέσιμος μπουφές με ζεστά ή κρύα σνακ, όπως κουλούρι Θεσσαλονίκης, πίτες, κέικ κ.α., ενώ από ροφήματα μπορείτε να πιείτε από μια κούπα αχνιστού αρωματικού καφέ, μέχρι αναψυκτικά, χυμούς αλλά και αλκοόλ.

Το γαστρονομικό σας ταξίδι όμως μόλις ξεκίνησε!

Κατόπιν ζήτησης, σας προσφέρονται γευστικά και φρεσκομαγειρεμένα πιάτα τύπου brunch –τα οποία θα αλλάζουν περιοδικά- όπως φρέσκες σαλάτες εποχής, ομελέτες, Croque Madame, κλαμπ σάντουιτς, πίτσες διαφόρων ειδών (ζητήστε οπωσδήποτε αυτή με πορτοκάλι!)

Το «The Lounge» είναι φιλικό προς οικογένειες, αφού τα μικρά παιδιά θα καταναλώσουν δημιουργικά τον χρόνο αναμονής για την επόμενη πτήση παίζοντας ανέμελα στο προσεγμένο Kids play room, αλλά και εσείς θα νιώσετε ξεγνοιασιά.

Για όσους θέλουν στιγμές ηρεμίας, απομόνωσης και χαλάρωσης, υπάρχει prive χώρος ώστε να ξαπλώσετε χωρίς να σας ενοχλεί κανείς, αλλά και άλλος χώρος για να δείτε την αγαπημένη σας ταινία.

Για την είσοδο σας στο «The Lounge» δε χρειάζεται να είστε απαραίτητα επιβάτης κατηγορίας business class. Με το ανταγωνιστικό αντίτιμο των 19 ευρώ ανά άτομο, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε όλες τις παραπάνω παροχές, προσφέροντας στον εαυτό σας αλλά και τους αγαπημένους σας συνεπιβάτες, στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας πριν την πτήση σας. Επιπλέον δυνατότητα δωρεάν εισόδου έχουν τα μέλη που διαθέτουν κάρτες priority pass και Lounge Key.

Διευθύντρια του «The Lounge» είναι η Όλγα Αγγελοπούλου, ενώ ιδιοκτήτης της Global Lounge Network είναι ο Τζέφρεϊ Στερν και διευθυντής ανάπτυξης Ευρώπης και Αφρικής ο Σελίμ Μπινατλί οι οποίοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του χώρου πριν λίγες ημέρες.

Στα σχέδια της Global Lounge Network και σε συνεργασία με τη Fraport είναι να λειτουργήσει ένα ακόμη «The lounge» στην Κερκύρα.

Ώρες λειτουργίας: 06:00-22:00

Σημείο: Terminal 2, αίθουσα αναχωρήσεων, 1ος όροφος