Επικαιρότητα

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Χωρίς αποτέλεσμα άλλη μια προσπάθεια φίμωσής μας

«Φτάνει πια με την απαξίωση της συγκοινωνίας με σκοπό την διάλυσή της και ενδεχομένως το ξεπούλημα σε ιδιωτικά συμφέροντα»

Parallaxi
εργαζόμενοι-οασθ-χωρίς-αποτέλεσμα-άλ-901604
Parallaxi

Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει νόμιμη την 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για σήμερα Τετάρτη 1/6, παρά την προσφυγή της διοίκησης του Οργανισμού.

Σε ανακοίνωση του, το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ αναφέρει:

Η προσπάθεια Κυβέρνησης και διοίκησης ΟΑΣΘ να ποινικοποιήσουν τον Αγώνα των εργαζομένων έπεσε στο κενό.

Άλλη μια προσπάθεια να φιμώσουν τους εργαζόμενους στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, δεν είχε αποτέλεσμα.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη, αντιλαμβανόμενη τον δίκαιο Αγώνα των εργαζομένων στην αστική συγκοινωνία της πόλης μας, έκρινε σήμερα για άλλη μια φορά ως νόμιμη την προσπάθεια που καταβάλλουμε μέσω κινητοποιήσεων για την διεκδίκηση υπογραφής νέας ΣΣΕ, την επιστροφή των νομοθετημένων επιδομάτων μας, την μη αναζήτηση αναδρομικά μέρους των μισθών μας.

Παράλληλα στο πλαίσιο των διεκδικήσεων μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την βελτίωση της συγκοινωνίας, την επισκευή των οχημάτων, την αγορά νέων λεωφορείων, την πρόσληψη οδηγών.

Φτάνει πια με την απαξίωση της συγκοινωνίας με σκοπό την διάλυσή της και ενδεχομένως το ξεπούλημα σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης, απαιτούμε-διεκδικούμε μια συγκοινωνία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες εξυπηρέτησης των πολιτών, με ανθρώπινο πρόσωπο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα