Ελλάδα

Φαρμακερός καυγάς Μπογδάνου με Τζήμερο και Κρανιδιώτη

Φαγωμάρα ξέσπασε στο άκρο της δεξιάς πολυκατοικία

Parallaxi
φαρμακερός-καυγάς-μπογδάνου-με-τζήμε-927473
Parallaxi

Συνεχίζονται να αλληλοκαρφώνονται Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Τζήμερος μετά τη διαγραφή του πρώτου από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία».

Λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατηγόρησε τους Κρανιδιώτη-Τζήμερο ότι είναι ηχεία και δεκανίκια του Μαξίμου.

Όπως ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα συνεχίσει με το δικό του κόμμα και την Αφροδίτη Λατινοπούλου την οποία ανακοίνωσε χθες ως αντιπρόεδρο του κόμματός του «Εθνική Συμφωνία».

«Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου».

Τζήμερος: Εμείς ηχεία του Μαξίμου;

Απαντώντας στον Κ. Μπογδάνο, ο Θάνος Τζήμερος εξανέστη στο twitter διερωτώμενος πώς μπορεί να τα ξαναβρεί με κάποιον που τους θεωρεί ηχεία του Μαξίμου.

Η ανάρτηση Τζήμερου:

« Για σας που λέτε να τα βρούμε, τι να βρούμε με κάποιον που μας θεωρεί “ηχεία του Μαξίμου”; Πότε το κατάλαβε; Και γιατί δεν έφυγε και περίμενε να τον διαγράψουμε; Ηχεία εμείς που βάλλουμε συνεχώς κατά της ισλαμολάγνας, κουκουεδόφιλης, πελατειακής κρατικιστικής φορομπηχτικής ΝΔ;»

Κρανιδιώτης: Είχαμε μπλέξει με τον Ιζνογκούντ -Δεν είμαστε παράρτημα στον ΣΥΡΙΖΑ

Από την πλευρά του, ο Φαήλος Κρανιδιώτης εγκάλεσε τον διαγραφέντα για αλαζονεία, έπαρση και ίντριγκες και απαντά: Δεν είμαστε παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση Κρανιδιώτη

«Επειδή ρωτάτε. Είχαμε μπλέξει με τον Ιζνογκούντ. Παλέψαμε φιλότιμα αλλά ματαίως την έπαρση, τις ίντριγκες,την αλαζονεία. Και αποφασίσαμε να ξεμπλέξουμε. Υγεία και καλή τύχη. Είμαστε φιλελεύθεροι πατριώτες όχι αντιπολιτευτικό παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχιζουμε».

Πηγη: iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα