Agenda

Η καλύτερη μουσική ατζέντα της εβδομάδας

Ο απόλυτος οδηγός για όλες τις μουσικές εμφανίσεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη!

Parallaxi
η-καλύτερη-μουσική-ατζέντα-της-εβδομά-917192
Parallaxi

Μια καινούργια εβδομάδα έφτασε και αυτό σημαίνει πως είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε περισσότερες συναυλίες και μουσικά δρώμενα για να απολαύσουμε. Μουσική, τραγούδι, ρεπερτόριο όλων των ειδών είναι όλα εδώ, συγκεντρωμένα μαζί, για αυτό συμβουλευτείτε την καλύτερη ατζέντα της πόλης!

Μαρίνα Σπανού στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών

marina-spanou.png

Η Μαρίνα Σπανού αγκαλιά με την κιθάρα της ταξιδεύει.

Πρώτος σταθμός: Θεσσαλονίκη.

Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του μια διαδρομή από ακριανά τραπέζια που ήθελαν να φιλοξενήσουν όσα δεν προλάβαμε να πούμε, ξημερώματα σε στενά που δε μας χόρτασαν, γάτες που μας συμπάθησαν και τσαλακωμένα σεντόνια, πρωινά που μας βρήκαν σε άλλα σαλόνια.

Τα βράδια μας θα μυρίζουν γιασεμί κι εμείς θα χορέψουμε ξανά.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Χρήστος Σπανός

*Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 21.00 | Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» (Κάρολου Κούν 13, Συκιές) | Εισιτήρια: 12€ | Προπώληση: viva.gr

ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC & BANDA ENTOPICA στο Θέατρο Κήπου

thraks-panks.jpg

Θραξ Πανκc

Ένα συγκρότημα, με καταβολές από τη περιοχή της Θράκης, που πειραματίζεται και ενσωματώνει διάφορα μουσικά στοιχεία στον ήχο του.

Τα παραδοσιακά τραγούδια φέρουν τόση αυθεντικότητα στις μελωδίες και στο στίχο τους, που αβίαστα παραμένουν επί της ουσίας ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε γενιά προσαρμόζει τη δική της οπτική σε αυτά και τα μεταδίδει στην επόμενη. Έτσι και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC με κύρια εργαλεία τη γκάιντα, το νταούλι και την ηλεκτρική κιθάρα, σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, ιστορίες και συναισθήματα, τόσο διαχρονικά, που παρελθόν, παρόν και μέλλον δείχνουν να είναι ένα.

 Banda Entopica

Η παραδοσιακή μπάντα δρόμου με έδρα την Θεσσαλονίκη, ενώνει κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακής και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.

Έχοντας ως βάση τους ήχους της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και όλης της Βαλκανικής Χερσονήσου, κινείται σε ρυθμούς χορευτικούς και πολλές φορές εκστατικούς με τραγούδια παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις. Η μπάντα ξεκίνησε την πορεία της από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ στην συνέχεια προστέθηκαν πληθώρα εμφανίσεων σε μουσικά στέκια της πόλης καθώς και σε μεγάλα φεστιβάλ.

Σε ένα περιβάλλον με την παράδοση να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας – είτε ως τραγούδι, είτε ως χορός – κάθε ζωντανή εμφάνιση της μπάντας έχει δυναμική διάσταση με έντονη αλληλεπίδραση μουσικών και ακροατών, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ξεχωριστή αισθητική πρόταση. Η παραδοσιακή μουσική λειτουργεί άκρως διονυσιακά και δίνει στον κόσμο την δυνατότητα να εξωτερικεύσει συναισθήματα που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

*Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 21.00 | Θέατρο Κήπου | Εισιτήρια από 10€ | Προπώληση: viva.gr, Καταστήματα Wind,  Πολυχώρος WE, Ηλιοτρόπιο Cafe, limited “COMBO ALL DAYS” ticket 

«Τα Σμυρνέικα τραγούδια ποιος σου τα ‘μαθε;» στη Μονή Λαζαριστών 

pantelis-thalassinos.jpg

Τραγούδια, Μουσική και Χοροί της δικής μας Ανατολής με τους Παντελή Θαλασσινό, Μαριώ, Γιώργο Μπαγιώκη και Έλσα Μουρατίδου, τους συνοδεύει το μουσικό σχήμα ΜΑΝΕΡΙΤΖΗΔΕΣ

Το 2022 είναι τα 100 χρόνια που συμβολικά θυμόμαστε μια καταστροφή αλλά και μια νέα αρχή για χιλιάδες Έλληνες της Ανατολής.

Η Μονή Λαζαριστών, τοποθετημένη στη καρδιά της δυτικής Θεσσαλονίκης, μια κατεξοχήν περιοχή με προσφυγικές γειτονιές που εξελίχθηκαν στις σύγχρονες ζωντανές πόλεις, προσφυγικό κατάλυμα και η ίδια για δεκαετίες, υποδέχεται τη μουσική παράσταση με τον εύγλωττο τίτλο “ΤΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΕ;” Μια παράσταση ντυμένη με τις μουσικές, τα τραγούδια και τους χορούς των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που οι ρίζες τους χάνονται στα βάθη των αιώνων και οι οποίοι έλκουν την ύπαρξή τους από την αρχαιότητα μέχρι και τους σύγχρονους ιστορικούς χρόνους και που είναι ίσως το σπουδαιότερο στοιχείο πολιτισμού που διέσωσαν οι πρόσφυγες Μικρασιάτες με τον ερχομό τους στην Ελλάδα.

Ποιος να μας έμαθε τάχα τα Σμυρνέικα; Ή μην κυλούσαν πάντα μες τις φλέβες μας, μες την ψυχή μας;

Η μουσική και τα τραγούδια της ελληνικής Ανατολής δημιουργούν ένα πολύ γοητευτικό σύνολο που παραμένει μέχρι σήμερα ζωντανό κι ελκυστικό και αποτελεί έναν από τους μυστικούς ομφάλιους λώρους που μας δένουν άρρηκτα με τις ιστορικές ελληνικές πατρίδες της Μικρασίας.

Ας βρούμε τους δεσμούς με το παρελθόν που υπάρχουν και μας τροφοδοτούν για άλλους καινούργιους δρόμους. Ας ταξιδέψομε νοερά στη γη της Μικρασίας κι ας φέρομε πάλι στο νου μας το Αϊβαλί, την Πέργαμο και την ωραία Σμύρνη. Με τα μάτια της ψυχής και με τα φτερά της μουσικής ας πετάξουμε στον πανέμορφο κόσμο της Μικρασιάτικης μουσικής.

Διαλέξαμε από την μουσική παράδοση των ευρύτερων περιχώρων της Σμύρνης, συμβολικά αυτών των λίγων που έφτασαν στο Λεμπετάκι από το Ουσάκ και έφτιαξαν την Νέα Ευκαρπία μαζί με άλλους από άλλες περιοχές της Μικρασίας. Ο ομώνυμος σύλλογος Μικρασιατών θα παρουσιάσει μερικούς από τους πιο όμορφους χορούς της παράδοσης τους.

Ο Βασίλης Κασούρας επιμελήθηκε το μουσικό μέρος και τα τραγούδια ενώ ο Δημήτρης Σακατζής συνδύασε κείμενα, μουσικές ενότητες, χορούς και επιμελήθηκε σκηνοθετικά την παράσταση.

*Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 21.30 | Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25 – 27, Σταυρούπολη) | Εισιτήρια: 10€ προπώληση, 12€ ταμείο, 8€ μειωμένο | Προπώληση: viva.gr

Όπερα «Bastien und Bastienne» στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

opera-koth.png

Η Σχολή Μελοδραματικής του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει σε δύο παραστάσεις την μονόπρακτη όπερα του Μότσαρτ Βαστιανός και Βαστιανή. Οι παραστάσεις θα δοθούν την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στις 19.00 & 20.30 στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, Φράγκων 15, με ελεύθερη είσοδο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Σπουδαστές της Σχολής Μελοδραματικής του καθηγητή Άκη Λαλούση Bastienne: Ελίνα Σάντοβα – Άρτεμις Ήλια Παναγιωτίδου / Bastien: Στέφανος Καργάτζης / Colas: Δημήτρης Φλάρης / Μουσική διδασκαλία, προετοιμασία: Κατερίνα Σακέττα / Ελληνική απόδοση γερμανικών διαλόγων: Ελένη Θεοδωρίδου / Σκηνοθεσία, φώτα, επιλογή σκηνικών-κοστουμιών, κατασκευές: Άκης Λαλούση

*Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 19.00 & 20.30 | Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης – αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» (Φράγκων 15, Θεσσαλονίκη) | Είσοδος ελεύθερη

LED ZEPPELIN SYMPHONIC στο Θέατρο Γης

zeppelin-vivatop1216kh370.jpg

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, μετά τις 2 μαγικές sold-out βραδιές που μας χάρισαν στο Ηρώδειο πέρσι το καλοκαίρι και μετά το sold out στο εμβληματικό Palladium του West End στο Λονδίνο, το «Led Zeppelin Symphonic» έρχεται για να μαγέψει και το κοινό της Θεσσαλονίκης, για μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης, την Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 21:00!

Καταξιωμένοι μουσικοί και τραγουδιστές της βρετανικής σκηνής και το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής Φιλαρμονίας Ορχήστρας Αθηνών, παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα hits των θρυλικών Led Zeppelin.

Για πάνω από 50 χρόνια οι Led Zeppelin λατρεύονται από εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Το «Led Zeppelin Symphonic» είναι μια γνήσια και αυθεντική παρουσίαση της μουσικής του συγκροτήματος, με την προσθήκη συμφωνικής ορχήστρας, που δημιουργεί για τους fans των Zeppelin μια συναρπαστική εμπειρία που ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη.

Τρεις φανταστικοί ερμηνευτές της ροκ ενώνονται στη σκηνή μαζί με μια ροκ μπάντα που απαρτίζεται από σημαντικούς μουσικούς του Ηνωμένου Βασιλείου, υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου κιθαρίστα Andy Jones και την συμμετοχή του διάσημου drummer Alex Marchisone, που μετράει εκατοντάδες συμμετοχές σε συναυλίες, παραστάσεις και ηχογραφήσεις, σε όλη την Ευρώπη.

Μαζί τους, κορυφαία Συμφωνική Ορχήστρα, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Richard Sidwell, που μάγεψε πρόσφατα το ελληνικό κοινό στις 2 sold out παραστάσεις τους στο Ηρώδειο!

Την ερμηνεία αναλαμβάνουν τρεις σπουδαίοι τραγουδιστές της βρετανικής μουσικής σκηνής, γνωστοί στο Αθηναϊκό κοινό από την περσινή sold-out επιτυχία του Led Zeppelin Symphonic στο Ηρώδειο:

O Peter Eldridge, ένας από τους πρωταγωνιστές στο original Λονδρέζικο cast του “We Will Rock You”.

Ο Jesse Smith, κεντρικός τραγουδιστής της καναδέζικης ροκ μπάντας CAUTERIZE, με πολλές cover ερμηνείες σε τραγούδια των Who και των Led Zeppelin, για τις οποίες, η φωνή του, έχει χαρακτηριστεί, ως όμοια με την φωνή του τραγουδιστή-θρύλου των Led Zeppelin, Robert Plant.

Τέλος, μαζί τους, η Mollie Marriott, που μοιράστηκε τη σκηνή με τον Robert Plant για μια συναυλία-εορτασμό των 80ων γενεθλίων του μπασίστα Bill Wyman, του ιδρυτή των Rolling Stones, στα τέλη του 2016!

Στην συναυλία ακούγονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες των Led Zeppelin, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων Whole Lotta Love, Black Dog, Kashmir, Rock & Roll, Dazed & Confused και –βέβαια– το Stairway To Heaven.

*Τρίτη 28 Ιουνίου στις 21.00 | Θέατρο Γης | Εισιτήρια από 17,50€ | Προπώληση: viva.gr

1000MODS ft. Bonzai στο Θέατρο Κήπου

1000mods.jpg

Έχοντας ανέβει από τα σκοτεινά υπόγεια στις γεμάτες σκηνές, τα παιδιά της πλέον θρυλικής ελληνικής underground heavy rock των μέσων της δεκαετίας του 2000, οι 1000mods καλούν το κοινό να τους κρατήσουν συντροφιά σε μια πολλά υποσχόμενη μουσική βραδιά!

*Τρίτη 28 Ιουνίου στις 21.15 | Θέατρο Κήπου | Εισιτήρια: 13€ | Προπώληση: viva.gr

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Γης

vasilissummer2022vivabanner947x288.jpg

Πάντα σε εγρήγορση, ο «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται για την καθιερωμένη καλοκαιρινή του βόλτα!

Η συνταγή είναι σίγουρη και πετυχημένη: Ο Βασίλης στη σκηνή θα μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του διάθεση όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν. Τα ερωτικά του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια. Και από κάτω θα μαζευτούμε όλοι -μικροί και μεγάλοι- και θα γίνουμε ένα. Κάτι που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία που συγκινεί γενιές και γενιές και μια πορεία με αμέτρητους δίσκους, μεγάλες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες, μια πορεία που έχει σημαδέψει τις ζωές όλων μας.

Και φέτος το καλοκαίρι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα μας χαρίσει μοναδικές συναυλίες. Θα βουτήξει για χάρη μας στην ατέλειωτη δισκογραφία του και θα διαλέξει να μας τραγουδήσει τα «διαμάντια», τα τραγούδια «σταθμούς» και όλα τα αγαπημένα του/μας.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

*Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 21.30 | Θέατρο Γης | Εισιτήρια: 15€ | Προπώληση: viva.gr

Thievery Corporation & Κ. Βήτα στο Fix Factory of Sound

tc-1216x370.jpg

Οι Thievery Corporation επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, στο Fix Factory Of Sound Open Air. Μαζί τους, ο σπουδαιότερος εκπρόσωπος της εγχώριας electronica, Κ. Βήτα.

Αναγνωρισμένοι διεθνώς ως ένα από τα πιο επιτυχημένα downtempo σχήματα, οι Thievery Corporation δημιουργήθηκαν όταν οι Rob Garza και Eric Hilton συναντήθηκαν στη Washington, το 1995. Με αφετηρία την μεγάλη τους αγάπη για τον Antonio Carlos Jobim, τη bossanova των 60s και τη jazz, το σπουδαίο αυτό δίδυμο έθεσε από την αρχή δύο βασικούς κανόνες: να μην παραμείνουν προσκολλημένοι σε ένα μόνο είδος μουσικής και να μην υποκύψουν ποτέ σε δισκογραφικές πιέσεις – γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, κυκλοφορούν τις δουλειά τους αποκλειστικά μέσω της δικής τους ανεξάρτητης εταιρείας.

Το 1996, κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους, “Sounds From The Thievery Hi-Fi”, έναν κλασικό πλέον δίσκο της downtempo / trip hop εποχής, που σύστησε στον κόσμο τους Thievery Corporation ως ένα από τα ελάχιστα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής που γνωρίζει πολύ καλά να γράφει τραγούδια. Θα ακολουθήσει μια σειρά από αξέχαστα albums, όπως το “Mirror Conspiracy”, το αξεπέραστο “The Richest Man in Babylon”, το “The Cosmic Game” (που τους βρήκε να συνεργάζονται με τους Flaming Lips και τον David Byrne), αλλά και τα πιο πρόσφατα “The Temple of I & I” και “Treasures from the Temple”, όπου πλέον ακούμε ένα γκρουπ που έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν πραγματικά προσωπικό και πολυσυλλεκτικό ήχο που ξεκινάει από τη dub reggae και φθάνει στο hip hop και στην ανατολίτικη μουσική.

Αυτό, όμως, που τελικά τους κράτησε στην κορυφή της μουσικής σκηνής, όλα αυτά τα χρόνια, είναι οι ζωντανές εμφανίσεις τους. Ένα πραγματικά σπουδαίο live act, με μια φοβερή μπάντα και τραγουδιστές από κάθε κουλτούρα του πλανήτη, οι Thievery Corporation κάθε φορά προσφέρουν κάτι καινούργιο. Το ελληνικό κοινό όμως το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, οπότε ετοιμαστείτε για μια ακόμα άκρως χορευτική βραδιά με τους αγαπημένους μας Αμερικανούς.

*Τετάρτη 29 Ιουνίου | Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30 | Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη) | Εισιτήρια: 30€ | Προπώληση: viva.gr

SOCIAL WASTE live ft. Βουκολική Διαταραχή στο Θέατρο Κήπου

social-waste.jpg

Οι Social Waste επιστρέφουν στις καλοκαιρινές σκηνές. Μετά από δύο χρόνια αποχής φορτώνουν γκάιντες, λαούτα, μπαγλαμάδες, αρχαίες και ποντιακές λύρες και ξεκινούν μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία.

Τύμπανα, ποντιακή λύρα, γκάιντα, λαούτο, μπάσο και τρία μικρόφωνα που ραπάρουν ασταμάτητα οργώνοντας τη σκηνή δεν είναι δα και πολύ συνηθισμένο φαινόμενο ούτε στην εγχώρια ούτε και στην Ευρωπαϊκή μουσική σκηνή, ειδικά όταν οι στίχοι και οι μουσικές που τους συνοδεύουν έχουν αυτή την ιδιαίτερη, μεσογειακή αλλά και παγκόσμια ταυτότητα που χαρακτηρίζει τους Social Waste και το χιπ-χοπ της Μεσογείου τους. Σε αυτό άλλωστε και έγκειται και η μοναδικότητα αυτής της μπάντας.

Μαζί τους οι μουσικοί Lucretia de Manchione (Drums), Γιάννης Μιχαηλίδης (Λύρα Πόντου), Στέλιος Μπότσαρης (Μπάσο). Στον ήχο ο Μάρκος Πινακουλάκης.

Οι Βουκολική Διαταραχή, η εκρηκτική παραδοσιακόδημοτικόρεμπέλικη χοροεσπερίδα μέχρι εξαντλήσεως των τραγουδιστικών αποθεμάτων, παιγμένη ροκ και ενορχηστρωμένη Βαλκανοβουκολικά, ενώνει τις κατά τόπους παραδόσεις, συγκεράζει μελωδίες και ρυθμούς με μια διάθεση για πειραματισμό, διαμορφώνει έντονα ηχητικά τοπία και με επιλεγμένες πιατέλες τραγουδιών, με πλούσια λαογραφική γέμιση, δεν αφήνει καμία και κανέναν νηστικό και ακούνητο και προ(σ)καλεί επίδοξους πρωτοχορευτές να σύρουν τον κύκλο!

*Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 21.00 | Θέατρο Κήπου | Εισιτήρια: 12€ | Προπώληση: viva.gr

Παύλος Παυλίδης, Hotel Alaska & LEMONOSTIFEL στο Θέατρο Κήπου

paulidis.jpg

Ο Παύλος Παυλίδης με τη νέα του μπάντα, τους Hotel Alaska, ταξιδεύουν το καλοκαίρι του 2022 σε όλη την Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του. Aπό την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκέμβρη του 2021.

Νέα προσέγγιση και καινούριες ενορχηστρώσεις δίνουν μια φρέσκια εικόνα στα τραγούδια του. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

*Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21.00 | Θέατρο Κήπου | Εισιτήρια από 12€ | Προπώληση: viva.gr, Καταστήματα Wind,  Πολυχώρος WE, Ηλιοτρόπιο Cafe, limited “COMBO ALL DAYS” ticket

Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης

mpaner-kheimerinoi-kolimvites-1.jpg

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, έχοντας συμπληρώσει 42 χρόνια από την εμφάνισή τους στη δισκογραφία, και 57 από τον σχηματισμό του αρχικού πυρήνα τους με τους Α.Μπακιρτζή, Ι.Παπαδάμου και Κ.Σιδέρη, προσκαλούν φίλους και συγγενείς σε μια σειρά συναυλιών στη γενέθλια πόλη τους και μόνιμη κατοικία των περισσότερων από αυτούς, εφ’ όλης της ύλης.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα εμφανιστούν σε πλήρη απαρτία στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Νεάπολης την Πέμπτη 30 Ιουνίου Θα επιχειρήσουν να καλύψουν το ρεπερτόριό τους απ’ τους οκτώ δίσκους που έχουν εκδώσει, συμπληρωμένο με ανέκδοτα τραγούδιά τους και λίγα τραγούδια από την παράδοση του ρεμπέτικου και του παλαιότερου ελαφρού τραγουδιού. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Προσβλέπουν σε νέους ακροατές, όμως, ως Θεσσαλονικείς οι περισσότεροι, ελπίζουν να συναντήσουν και παλιούς φίλους, συμμαθητές, συγγενείς.

Θα παρευρίσκονται, κατά σειράν αρχαιότητος προσχώρησης στο σχήμα, οι: Αργύρης Μπακιρτζής, τραγούδι / Κώστας Σιδέρης, μεσομπούζουκο, τραγούδι / Μιχάλης Σιγανίδης, κοντραμπάσο / Κώστας Βόμβολος, ακορντεόν / Χάρης Παπαδόπουλος, μπουζούκι / Θοδωρής Ρέλλος, κλαρίνο, σαξόφωνο / Μπάμπης Παπαδόπουλος, κιθάρα

Οι σχετικά σπάνιες εμφανίσεις, ιδιαίτερα στη γενέθλια πόλη τους, των Χειμερινών Κολυμβητων. αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

*Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21.00 | Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Ματρόζου 22, περιοχή Στρεμπενιώτη Νεάπολη) | Εισιτήρια: 13€ προπώληση, 15€ είσοδος | Προπώληση: viva.gr, Καταστήματα Public, Wind, Media Markt, Σάρωθρον, Ηλιοτρόπιο Cafe, Calderon

Ορφέας Περίδης & String Demons στην Πλαζ Αρετσούς

orfeas-peridis.jpg

Στο πλαίσιο του Summer in the City – SKG Music Festival! Η καθημερινή πολιτιστική πρόταση!

Ο Ορφέας Περίδης είναι ο κορυφαίος μελωδός της γενιάς του και εδώ και τριάντα και περισσότερα χρόνια μας χαρίζει μοναδικές στιγμές έντονων συναισθημάτων.

Καταφέρνει να δημιουργεί χωρίς τυμπανοκρουσίες, δίσκους ρεπερτορίου, που έχουν σύμμαχο το χρόνο, καθώς δεν επηρεάζονται από την επικαιρότητα αλλά αφηγούνται διαχρονικές ανθρώπινες ιστορίες.

Ο Ορφέας Περίδης με ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, που φιλοξενεί επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις νέες του δημιουργίες αλλά και τις παλαιότερες του επιτυχίες καταφέρνει απ’ τη μία να δημιουργεί το αγαπημένο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές την διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, την μουσική τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι, και από την μπαλάντα στην ροκ διάθεση.

Μαζί του επί σκηνής μια από τις πιο ανερχόμενες νέες φωνές του ελληνικού τραγουδιού η Σουσάνα Τρυφιάτη που με τη μεστή φωνή μας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς. Στην μουσική τους παράσταση, μπορούμε να απολαύσουμε ένα πλήθος από ηχοχρώματα και ρυθμούς, σαν φωτοβολίδα να «σκάνε» και να μεταφέρουν εκρηκτικά τις νύχτες μας από την Ανατολή ως την Δύση, έτσι όπως ανέκαθεν γνωρίζει να κάνει το καλό ελληνικό τραγούδι.

Συμμετέχουν οι: Θοδωρής Δαμουράκης: κιθάρες / Κώστας Αρσένης: μπάσο / Γιάννης Ριζόπουλος: κρουστά

Ηχοληψία: Νίκος Παππάς – Γιάννης Λαμπρόπουλος / Οργάνωση Παραγωγής: Melodica Art Productions

Οι String Demons, τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη, είναι ένα ντουέτο εγχόρδων (βιολοντσέλο, βιολί) που ξεκίνησε την κοινή μουσική του πορεία το 2015, συνθέτοντας, ερμηνεύοντας και διασκευάζοντας με πρωτότυπο τρόπο τραγούδια από μια ευρύτατη μουσική γκάμα που ξεκινά από την κλασική μουσική-από την οποία άλλωστε προέρχονται- μέχρι την ελληνική παραδοσιακή/λαϊκή, τη rock, τη heavy metal, την pop, τους βυζαντινούς ύμνους. Στη μέχρι τώρα πορεία τους ως σχήμα έχουν καταφέρει να σταθούν δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους με τους ανατρεπτικούς-ψυχαγωγικούς δίσκους και τις συναυλίες τους, έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό.

Στη συναυλία τους, οι String Demons στο πρόγραμμα που ονόμασαν Cocktail Εγχόρδων, παρουσιάζουν με ξεχωριστό τρόπο κομμάτια από ένα τεράστιο μουσικό φάσμα, χωρίς ταμπέλες, όρια και «στεγανά».

Στο «cocktail» αυτό θα προσεγγίσουν και θα «ανακατέψουν» κορυφαία κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου με τραγούδια των Metallica, της Lady Gaga με του Μίκη Θεοδωράκη, δικά τους κομμάτια και τραγούδια από την δισκογραφία τους, ρεμπέτικα με Handel, διασκευές τους που έχουν αγαπηθεί αλλά και καινούργιες, έργα της κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής, Iron Μaiden, Vivaldi, Χατζιδάκι, Cohen, πολυαγαπημένα τραγούδια ελληνικά και ξένα με την ανατρεπτική ματιά της μπάντας.

Με όχημα τα έγχορδα, τις φωνές, τα κρουστά, οικεία μα και ολοκαίνουργια ακούσματα, μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στον μουσικό τους κόσμο, έναν κόσμο επηρεασμένο από όλα ανεξαιρέτως τα «χωράφια» της μουσικής, σε μία συναυλία που έχει χαρακτηριστεί από κοινό και κριτικούς ως «ζωντανή απόλαυση των αισθήσεων».

Κωνσταντίνος Μπουντούνης: Βιολοντσέλο, φωνή / Λυδία Μπουντούνη: Βιολί, φωνή

Οργάνωση Παραγωγής: Melodica Art Productions

*Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21.00 | Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά | Εισιτήρια: 14€ γενική είσοδος, 12€ προπώληση

Locomondo στο Θέατρο Κήπου

locomondo.jpg

Η μουσική που τους ανέδειξε είναι μία μίξη από Reggae, Ska, Latin, Rock και ελληνικών παραδοσιακών ρυθμών. Η μουσική αυτή συνδυάστηκε με τους ελληνικούς στίχους που γράφει ο Μάρκος Κούμαρης και αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό κι όχι μόνον. Κάθε live τους μία μουσική εμπειρία. Όταν ανεβαίνουν στην σκηνή μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά, το τραγούδι και τα χαμόγελα!

Με τραγούδια όπως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, “Μαγικό χαλί”, “80’s” και με “rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop”, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!!!

Το κοινό τους αποτελείται από μικρά και μεγάλα παιδιά όλων των ηλικιών! Σε κάθε live, αυτή η απίθανη και χιλιοτραγουδισμένη μπάντα δημιουργεί μία ατμόσφαιρα εκρηκτική και “παρεΐστικη”. Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πως να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό με “ανεβαστικούς” ρυθμούς και να μετατρέπουν κάθε συναυλία σε ένα μεγάλο πάρτυ!

Φέτος, υποδέχονται το καλοκαίρι τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια από τους νέους δίσκους “Star” και “Radio” που κυκλοφορούν τον Μάιο αντίστοιχα σε Ελλάδα και Γερμανία.

“Θέλω να ‘στε κει ότι κι αν συμβεί!”

*Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 21.00 | Θέατρο Κήπου | Εισιτήρια από 11€ | Προπώληση: viva.gr,  Καταστήματα Wind, Πολυχώρος WE, Ηλιοτρόπιο Cafe, limited “COMBO ALL DAYS” ticket 

Λόγος Τιμής στη Μονή Λαζαριστών

loghos-timis.jpg

Οι Λόγος Τιμής, ένα από τα πιο αγαπημένα ραπ συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια συναυλιακής σιωπής, στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών. Ετοιμαστείτε να (ξανα)ζήσετε την μοναδική ατμόσφαιρα ενός ΛΤ live, σε ένα event – σταθμό για το καλοκαίρι του 2022!

*Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 21.00 | Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25 – 27, Σταυρούπολη) | Εισιτήρια: 12€ | Προπώληση: viva.gr

Μπαρόκ όπερα «Διδώ και Αινείας» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

moysa-orestis-koyrakis-120316.jpg

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Καλοκαιρινό Μουσικό Πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης ACT/ A Division of Anatolia College και τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Ο.Μ.Μ.Θ. «MOYSA» παρουσιάζουν τη διάσημη μπαρόκ όπερα του Henry Purcell «Διδώ και Αινείας», σε μια σύγχρονη έκδοση-1940’s Hollywood glamour.

Το λιμπρέτο του Nahum Tate είναι βασισμένο στην Αινειάδα του Βιργιλίου. Ανήκει στην κατηγορία της Όπερας Δωματίου και έχει καταγραφεί στη συνείδηση του κοινού ως ένα από τα αριστουργήματα του παγκοσμίου λυρικού ρεπερτορίου. Διευθυντής της Ορχήστρας είναι ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, ενώ η σκηνοθεσία και ο συντονισμός φέρουν την υπογραφή του Kent Smith. Την προετοιμασία του έργου έχει αναλάβει ο Dr. Brandt Fredriksen.

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο του 5ου MOYSA Summer School και φιλοδοξεί να αποτελέσει εφαλτήριο παγκόσμιας μουσικής συνάντησης νέων.

Συντελεστές: Διεύθυνση Ορχήστρας: Θοδωρής Παπαδημητρίου / Σκηνοθεσία, Συντονισμός: Kent Smith / Σκηνικά, Κοστούμια: Kent Smith / Προετοιμασία: Dr. Brandt Fredriksen (πιάνο)

Συμμετέχουν: Διδώ: Kaitlyn Barnes / Αινείας: Daniel Chiu / Μπελίντα: Alexa-Marie Fini και Despoina Andranioti / Μάντισσα: Shay Downey / 1η Μάγισσα: Alyssa DeLessio και Jillian Prakelt / 2η Μάγισσα: Lauren Leonardi και Anya Bulchandani / 2η Γυναίκα: Nyssa Welshans / Πνεύμα: Christie Kim / 1ος Ναύτης: Βασίλης Σαπουνίδης

Χορωδοί: Βασίλης Σαπουνίδης / Άγγελος Μάρκου / Δέσποινα Ανδρανιώτη / Νατάσα Μόλιου / Λαμπρινή Μάνου / Ηλέκτρα Μανούση / Άννια Αναστασοπούλου

MOYSA – Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μ.Μ.Θ. Συμμετέχει: Τσέμπαλο: Θανάσης Παπαϊσίου

*Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 21.00 | Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» (Μ2) | Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος, 5€ μειωμένο

Μπίγαλης – Πωλίνα – Μαντώ – Αρβανίτη στην Πλαζ Αρετσούς

manto-polina.jpg

Στο πλαίσιο του Summer in the City – SKG Music Festival! Η καθημερινή πολιτιστική πρόταση!

Το μεγαλύτερο 80s και 90s beach party επιστρέφει με τους μεγαλύτερους stars στη Θεσσαλονίκη

«Γρανίτα από Ντισκοτέκ» – The 80s & 90s PARTY!

Η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Σοφία Αρβανιτη και η Πωλίνα θα μας κεράσουν πολλές μουσικές «γρανίτες» με γεύσεις από την εποχή των ντισκοτέκ, στο πιο ξέφρενο 80s και 90ς πάρτυ!

Ετοιμαστείτε για «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Στοιχηματίζω», «Του Αιγαίου τα Μπλουζ», «Αυτό το καλοκαίρι», «Ροζ Μπικίνι», «Σοκολατί », «Κατερίνα», «Αγκαλίτσες και φιλάκια», «Πους Απς», «Δικός σου για πάντα», «Με την πρώτη ματιά», «Μπλέχτηκα», «Εμείς», «Μπιρίμπα», «Κάνε και εσύ μια τρέλα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά, πολλά ακόμα λατρεμένα και ανεπανάληπτα τραγούδια!

Ετοιμαστείτε για την πιο «αχτύπητη» τετράδα του ελληνικού πενταγράμμου στην πιο feelgood βραδιά του 2022!

*Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 21.00 | Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά | Εισιτήρια: 15€ Προπώληση

Έντεχνο Ροκ Live στο cafe Έντεχνο

entekhno-rok.jpg

Το cafe Έντεχνο καλεί τον κόσμο για μια αξέχαστη ροκ βραδιά.

Στην κιθάρα και τη φωνή οι μουσικοί Αστέριος Καρανικόλας και ο Κωστής Καπαχτσής.

*Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 21.00 | cafe Έντεχνο (Ολύμπου 85, Θεσσαλονίκη) 

Βέβηλος στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης

bebhlos-skg.jpg

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης, θα πέσει η “Νύχτα των Σκιών” και οι άυλες μορφές που χρόνια σχηματίζονται από τους στίχους των ηρώων του δρόμου, θα λάβουν σάρκα και οστά.

Τη συγκεκριμένη νύχτα, το αδύνατο γίνεται δυνατό καθώς ολόκληροι κόσμοι αναδύονται για να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει.

Συναισθήματα που ζητούν το φως για να έρθουν σε απελευθέρωση, σκέψεις που ζητούν κι άλλα χείλη για να εξιλεωθούν, φωτιές που ζητάνε και άλλες καρδιές για να απλωθούν, όλα θα βρίσκονται εκεί.

*Σάββατο 2 Ιουλίου στις 21.30 | Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Ματρόζου 22, περιοχή Στρεμπενιώτη Νεάπολη) | Εισιτήρια από 10€ | Προπώληση: viva.gr, Public stores, Ζαχαροπλαστείο Παπασωτηρίου, Σάρωθρον, Πολυχώρος WE, Jamaica Ντισκοκαφενείο, Διώροφον

SEPTIC FLESH ft. ΜΕΜΦΙΣ στο Θέατρο Κήπου

septic-flesh.jpg

Από τους πιο συνεπείς και επιτυχημένους πρεσβευτές του ελληνικού metal σε όλο τον πλανήτη, οι Septicflesh παρουσιάζουν τα μεγάλα hit τους μαζί με νέο υλικό από το album τους “Modern Primitive” που μόλις κυκλοφόρησε! Μαζί τους στην σκηνή οι Μ3ΜΦ1Σ, η αγαπημένη groove ‘n’ heavy rock μπάντα της Θεσσαλονίκη

*Σάββατο 2 Ιουλίου στις 21.00 | Θέατρο Κήπου | Εισιτήρια: 13€ | Προπώληση: viva.gr, Καταστήματα Wind, Πολυχώρος WE, Nephilim Metal Musicstore, Rover Bar, limited “COMBO ALL DAYS” ticket

Tamikrest (Mali) στη Μιμόζα Αναψυκτήριον

tamikrest-020722-banner-2.jpg

Τo Duende Jazz Bar συνεχίζει το ταξίδι παρά τα όποια εμπόδια και παρουσιάζει κάτι μοναδικό για τα δεδομένα του ίδιου αλλά και της πόλης μας. Οι Tamikrest από το Mάλι της Δυτικής Αφρικής, ένα από τα σημαντικότερα σχήματα των blues της μεγάλης ερήμου τα τελευταία χρόνια, με σήμα κατατεθέν την ιδιαίτερη μίξη της παραδοσιακής μουσικής των Touareg της ερήμου Σαχάρα με σύγχρονα στοιχεία της ροκ μουσικής, θα κάνουν μία και μοναδική στάση για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα, στα πλαίσια της εκτεταμένης πανευρωπαϊκής περιοδείας τους, που μετρά πάνω από 30 στάσεις στις μεγάλες πόλεις και καλοκαιρινά φεστιβάλ της ηπείρου.

Εξίσου μεγάλη έκπληξη είναι και το σημείο που επιλέχθηκε για να ξαποστάσουν το βράδυ της 2ας Ιουλίου 2022, και να μας διηγηθούν τις ιστορίες τους από τα ταξίδια στην έρημο και τη ζωή των νομάδων της κεντροδυτικής Αφρικής οι Tamikrest:

Η Μιμόζα Αναψυκτήριον είναι μία πραγματική όαση στην έρημο του αστικού τοπίου της πόλης το κατακαλόκαιρο. Ιδανικός προορισμός εν μέσω θέρους, με τον καταπράσινο κήπο και το δροσερό μικροκλίμα, στα οποία αν προσθέσουμε τη μεγάλη ποικιλία σε ποτά και street food επιλογές από την ομάδα του Καρτέλ των Γεύσεων, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για μια καλοκαιρινή συναυλία που θα μας μείνει αξέχαστη!

Tamikrest are: Ousmane Ag Mossa :Lead Vocals, electric and acoustic guitar Cheikh Ag Tiglia : Bass, electric guitar, vocals Nicolas Grupp : Drum, percussions (plays on Remo drumhead) Paul Salvagnac : Electric and acoustic guitar, slide

** Στα decks από τις 20:00 μέχρι και τις πρώτες νότες των μπλουζ της ερήμου, ο σπεσιαλίστας των έθνικ ήχων Manos Tzanakakis (aka Globalista – “Στο Κόκκινο 91,4 FM”), ενώ αμέσως μετά τη λήξη της συναυλίας, την επιλογή της μουσικής θα αναλάβει ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός και δισκοθέτης Nektarios Alexiou (“Πρωινό Φρικασέ” – Imagine 98,7 FM).

Μία μοναδική συναυλία, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, που τόσο πολύ αγαπάει τους εξωτικούς ήχους από κάθε γωνιά της Γης. 

*Σάββατο 2 Ιουλίου | Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 | Μιμόζα Αναψυκτήριον  (Λαγκαδά 167 με Ακριτών γωνία, Αμπελόκηποι) | Εισιτήρια: 15€ γενική είσοδος – χωρίς ποτό, 12€ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων | Προπώληση: Λωτός (Σκρα 7), Stereodisc (Αριστοτέλους 4), Rover bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα), Yaya – Smells like home (Ηροδότου 25, Άνω Πόλη), Zak – contemporary bistrot (Νικολάου Πλαστήρα 35, Καλαμαριά), Μιμόζα Αναψυκτήριον (Λαγκαδά 167 με Ακριτών γωνία, Αμπελόκηποι)

“Travelling” Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας με τον Ιωάννη Ανδρόνογλου στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας

resital.jpg

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση: ανοίγουμε το θέατρο της αρχαίας Μίεζας και εκεί, δίπλα στο βασιλικό γυμνάσιο όπου ο Αριστοτέλης δίδαξε τους παίδες των Μακεδόνων, σας καλούμε σε ένα γοητευτικό μουσικό ταξίδι με οδηγό τον συνθέτη και σολίστ κλασικής κιθάρας Ιωάννη Ανδρόνογλου.

Ένας από τους πιο σημαντικούς μας μουσικούς στο είδος του, ο Ιωάννης Ανδρόνογλου θα μας ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια της Θράκης και της ανατολικής Μεσογείου, ερμηνεύοντας έργα από τον προσωπικό του δίσκο “Travelling”, καθώς και έργα των C. Domeniconi, S. Yilmaz και R. Dyens και δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ηχητικό περιβάλλον με πνοή ελληνική και νότες από την ανατολή.

*Σάββατο 2 Ιουλίου στις 21.00 | Αρχαίο Θέατρο Μίεζας (Λευκάδια 590 35) | Είσοδος ελεύθερη

Λένα Πλάτωνος στο ΥΔΡΟ

platonos.jpg

Συναυλία: Λένα Πλάτωνος, Σαβίνα Γιαννάτου, Γιάννης Παλαμίδας, Στεργιος Τσιρλιάγκος

Αλλόκοσμα πλάσματα με φωνές και μουσικές που είναι νανουρίσματα, ιαχές και αναπνοές. Αθεράπευτη η ανάγκη για αυτές τις αναπνοές. Κατάφεραν, ο χρόνος να μην τις αγγίζει και χωράνε στο “για πάντα”. Με μεταρσιώνουν και με μεταφέρουν απευθείας στον αστερισμό του Πιγκουίνου. Κάπως έτσι, σταματάει να αγγίζει κι εμένα ο χρόνος. Θα ακούμε τις μουσικές αυτές και όταν έρχεται το βράδυ θα φοράμε τη μάσκα του ηλίου μας και θα χορεύουμε μαζί και μόνοι, μαζί και μόνοι.

Συμμετέχουν: Πηνελόπη Τσέλιου, Γρηγόρης Λιόλιος

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από το ΎΔΡΟ από Δευτέρα 20/06.

*Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20.00 | ΥΔΡΟ ( Ναυάρχου Κουντουριώτου 11, Θεσσαλονίκη) 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα