Αθλητισμός

Η ΕΛΑΣ απαγορεύει τη μετακίνηση φιλάθλων του Άρη για το παιχνίδι στον Βόλο

Επίσημη απαγόρευση μετακίνησης για λόγος ασφαλείας ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

Parallaxi
η-ελασ-απαγορεύει-τη-μετακίνηση-φιλάθ-906224
Parallaxi

Επίσημη απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη στον Βόλο την Κυριακή ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «λαμβάνοντας υπόψη απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Άρης στον Βόλο, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΕ Άρης», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (02-10-2022) και ώρα 19:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Επιπλέον, σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, δεν θα διατεθεί θύρα, κερκίδα και εν γένει εισιτήρια σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Άρης, ενώ δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα για την πώληση εισιτηρίων σε κανένα φίλαθλο και των δύο ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε ζητήσει επίσημα εισιτήρια από την ομάδα της Μαγνησίας, ωστόσο αυτή δεν ανταποκρίθηκε θετικά.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα