Life

Λαμπερή Αποφοίτηση από το DEI College

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Macedonia Palace η τελετή αποφοίτησης 2022 του Κολλεγίου DEI, associate college του University of Sunderland στην Ευρώπη, όπου περισσότεροι από 500 φοιτητές και καλεσμένοι γιόρτασαν αυτήν την εξαιρετικά σημαντική στιγμή. To Κολλέγιο τίμησαν με τις ομιλίες τους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μαρία Καραγιάννη, η Επικεφαλής του British Council στη […]

Parallaxi
λαμπερή-αποφοίτηση-από-το-dei-college-915084
Parallaxi

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Macedonia Palace η τελετή αποφοίτησης 2022 του Κολλεγίου DEI, associate college του University of Sunderland στην Ευρώπη, όπου περισσότεροι από 500 φοιτητές και καλεσμένοι γιόρτασαν αυτήν την εξαιρετικά σημαντική στιγμή.

To Κολλέγιο τίμησαν με τις ομιλίες τους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μαρία Καραγιάννη, η Επικεφαλής του British Council στη Θεσσαλονίκη και επίτιμος πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας κα Μαρία Τσακάλη καθώς και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Κολλεγίων κος Κωνσταντίνος Παππάς.

Τα πτυχία απέμεινε ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου του Sunderland Prof. John Maclntyre ενώ η τελετή έκλεισε με το καθιερωμένο πέταγμα των καπέλων, και στην συνέχεια ακολούθησε cocktail party στην βεράντα του Μacedonia Palace.

dei-1-2bG23.jpg
Dan Paris Παπαγεωργίου, DEI College Director
dei-2.jpg
Prof. John Maclntyre , αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου του Sunderland
dei-3.jpg
Στιγμιότυπο από την τελετή αποφοίτησης 2022 του DEI College
dei-4.jpg
Μαρία Καραγιάννη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
dei-5.jpg
Μαρία Τσακάλη, επικεφαλής του British Council Θεσσαλονίκης και επίτιμος πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα