Parallax View

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ συναυλία όντως

Από Αλις Κούπερ και Μπόνι Τάιλερ μέχρι Σάκης Ρουβάς και Γιώργος Λεμπέσης. Ο Κ. Παπαδόπουλος σχολιάζει τις επιλογές για τη συναυλία στο Ηρώδειο

Parallaxi
μεγαλειωδησ-συναυλία-όντως-899203
Parallaxi

Λέξεις: Κώστας Παπαδόπουλος

Και άντε, να πεις εντάξει για τον 75χρονο Άλις Κούπερ γιατί μπορεί να ‘χει όντως κάποιο ενδιαφέρον να τον δεις πρώτη φορά χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες.

Και άντε, να πεις εντάξει και για την 70χρονη Μπόνι Τάιλερ, γιατί μπορεί να κάνει την έκπληξη και να τραγουδήσει κάνα “Total eclipse of marmara” και να μας στείλει στα ουράνια.

Και άντε, να πεις ΟΚ για την 65χρονη Rita Wilson την οποία εγώ σαν ηθοποιό την είχα ακουστά, αλλά μπορεί και να έχει και καλή φωνή, δεν κρίνω.

Άντε, να πεις ΟΚ και για τους Φινλανδούς “The Rasmus” που αν δεν το καταλάβατε είναι εκείνοι με το κίτρινο μπουφάν που βγήκαν πριν δυο βδομάδες στη Γιουροβίζιον τρίτοι απ’ το τέλος.

Και άντε, να πεις εντάξει για την Lena Hall (Λένα χου;;) που έχει βγάλει έναν (1) δίσκο το 2010 και ένα (1) τραγούδι της ανέβηκε στη 44η θέση των αμερικανικών τσαρτ.

Άντε, να πεις ΟΚ και για τον Chris Willis (Κρις χου;;) που έχει κάνει κατά το wikipedia επιτυχίες τα songs του “Just a Little More Love”, “Love Don’t Let Me Go, “Love Is Gone”. 

Προφανώς με τόσο love θα ‘ναι μάλλον ερωτικός τραγουδιστής οπότε αυτό είναι ένα κάποιο ατού για τα μάρμαρα (χου πέις δε μάρμαρο;).

Και άντε, να πεις ΟΚ για τον Kip Winger ο οποίος είναι ο αρχηγός της rock band “Winger” (απίστευτο;) αλλά κατ’ ουσίαν είναι ο μπασίστας του Άλις Κούπερ, οπότε αυτόν δεν τον φοβάμαι κοψοχρονιά θα τον πήραν, μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Άντε, να πεις ΟΚ και για την Tabitha Fair που στο ανεπρόκοπο το ιντερνέτς δεν μπόρεσα να βρω καμιά πληροφορία πέραν του ότι είναι “successful Chickasaw pop, country and gospel singer” (να δεις που αυτό το “τσίκασωου” θα κάνει τη διαφορά στο ιβέντ).

Και άντε, να πεις εντάξει για τον Justin Benlolo (Τζάστιν Μπενλόλο για τους αγράμματους) που το μόνο που βρήκα online είναι ότι θα παίξει σε μία μεγαλειώδη συναυλία για την επιστροφή της επιστρεπτέας προκάτ συγγνώμη των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Εδώ ξανά σόρι γιατί παρέλειψα ότι ηγείται του συγκροτήματος “BRKN Love” (Μπουρουκουνού Λάβ για τους αγράμματους). Σας το ‘πα, θα πέσει πολύ λαβ στο περφόρμανς.

Και άντε, εντάξει και για τον Andreas Carlsson που όπως διαβάζω είναι μουσικός παραγωγός και σονγκράιτερ αλλά ξανά δεν κρίνω, μπορεί να ‘έχει και ωραία φωνή, μιας και ήταν μέλος του “Cheiron Studios” οπότε το μη χείρον βέλτιστον.

ΟΚ κι αυτός.

Όμως.

ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΜΠΕΣΗ!!!!, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΜΠΕΣΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ;;;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ (ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΜΠΕΣΗ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 4.500 ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥΣ (ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΜΠΕΣΗ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΜΠΕΣΗ);

Αφήστε με να κάνω μαντεψιά.

Αυτός που επέλεξε και τη ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΣΟΠΡΑΝΟ.

Και κάπου εδώ πρέπει, επιτέλους, να σηκώσουμε το ανάστημα μας και να βροντοφωνάξουμε:

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ;

Γιατί; Τι λιγότερο έχει η Άννα Μαρία Λογοθέτη; Μπορεί ο Λεμπέσης να τραγουδήσει “Σαν κολασμένηηη…τα μαρμαρά σου αναζητάωωω”;

Μπορεί;

Ε; Μπορεί;

ΤΕΛΟΣ! ΩΣ ΕΔΩ!

Ή ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, Ή Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΥΓ.

Τελευταία εικόνα:

Σ΄ ένα δωμάτιο που το λούζει φως, παρακολουθεί ο Ξαρχάκος και τσιμπιέται.

unnamed-UK2yB.jpg
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα