Διεθνή

Μέρι Μάρα: Νεκρή από πνιγμό η ηθοποιός

Έγινε γνωστή από το «ER» και το «Law & Order»

Parallaxi
μέρι-μάρα-νεκρή-από-πνιγμό-η-ηθοποιός-900274
Parallaxi

Τραγικό τέλος είχε η 61χρονη Μέρι Μάρα, η οποία έγινε γνωστή από τις συμμετοχές της σε σειρές όπως η «Εντατική», το «Νόμος και Τάξη», το «Ρέι Ντόνοβαν» και το Dexter. Η Μάρα πνίγηκε, πριν από μερικές μέρες σε ποτάμι.

Το άψυχο σώμα της ηθοποιού εντοπίστηκε, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο ποτάμι St. Λόρενς στο ακρωτήριο Βίνσεντ της Νέας Υόρκης, το πρωί της Κυριακής. Παρότι τα αίτια του θανάτου της ηθοποιού ερευνώνται, από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια και, σύμφωνα με την προανάκριση, το θύμα πιθανότατα πνίγηκε ενώ κολυμπούσε.

Όπως δήλωσε ο κουνιάδος της, η Μέρι Μάρα, όταν συνέβη το μοιραίο, έμενε στο εξοχικό της αδερφής της, Μάρθα. Τον θάνατο της Μάρα επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ της, Κρεγκ Ντόρφμαν, στο Variety. «Η Μέρι Μάρα ήταν μια από τις καλύτερες ηθοποιούς που γνώρισα ποτέ», σημείωσε και συνέχισε: «Ακόμα θυμάμαι ότι την είδα στη σκηνή το 1992 στο «Mad Forest» στα ανοιχτά του Μπρόντγουεϊ. Ήταν ηλεκτρική, αστεία και αληθινή. Όλοι την αγαπούσαν. Θα μας λείψει».

Ποια ήταν η Μέρι Μάρα

Η Μέρι Μάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη Σπούδασε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και στο Γέιλ. Ξεκίνησε την κινηματογραφική και τηλεοπτική της καριέρα το 1989 με την τηλεοπτική ταινία «The Preppie Murder» και συνολικά εμφανίστηκε σε πάνω από 80 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1992 με το «Love Potion No. 9». Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε ως κινηματογραφική κόρη του Μπίλι Κρίσταλ στο «Μr Saturday Night».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα