Ελλάδα

Μεσσήνη: Τα πρώτα λόγια της 49χρονης μετά την επίθεση με οξύ

«Να μην συμβεί σε καμία γυναίκα» - «Με είχε φεσώσει» ισχυρίστηκε ο 50χρονος που έριξε το οξύ

Parallaxi
μεσσήνη-τα-πρώτα-λόγια-της-49χρονης-μετ-911744
Parallaxi

Σοκάρει η νέα επίθεση σε γυναίκα με καυστικό υγρό, αυτήν τη φορά στη Μεσσήνη. Η 49χρονη, μητέρα έξι παιδιών, δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να σώσει την όρασή της.

«Στο πρόσωπο είναι και έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά», δήλωσε στο Mega.

«Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Γίνεται εντατική θεραπεία. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες και υπάρχει σε εξέλιξη η συζήτηση εάν θα χρειαστεί η διακομιδή της σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο», δήλωσε η διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση»

«Να μην συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό, σε καμία. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω», δήλωσε στον Alpha.

«Μετάνιωσα, θόλωσα από τα προβλήματα με τα χρέη της», φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς.

«Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού και έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ. Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ», φέρεται να προσέθεσε ο 50χρονος – ο πρώην σύζυγος του θύματος.

«Έπεσα από τα σύννεφα, έχω μείνει άναυδη»

«Εμείς την είδαμε γιατί την στείλαμε στο νοσοκομείο, αλλά δεν είχε αλλοιώσεις στο πρόσωπο, μόνο στο μάτι της ήταν πιο πολύ έντονο. Όλοι είμαστε ταραγμένοι από αυτό που έχει γίνει. Η γυναίκα πάει καλύτερα, αυτό μου είπε η ίδια, ότι της είπαν ότι έχει μια μικρή βελτίωση», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η εργοδότρια του θύματος.

«Τώρα βρεθήκαμε, στο γάμο του παιδιού. Στο γάμο δείχνανε ότι είναι καλά. Μάλιστα, μέσα μου είπα ”λες να τα ξαναβρήκαν;” και μαθαίνω τώρα αυτό και έπεσα από τα σύννεφα. Έχω μείνει άναυδη», δήλωσε φίλη της οικογένειας.

πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα