Επικαιρότητα

Μηταράκης: «Σώθηκαν όλα τα παιδιά στον Έβρο»

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου προχώρησε επίσης στη δήλωση ότι η χώρα «δεν θα ξαναγίνει ξέφραγο αμπέλι».

Parallaxi
μηταράκης-σώθηκαν-όλα-τα-παιδιά-στον-900221
Parallaxi

Η χώρα «δεν θα ξαναγίνει ξέφραγο αμπέλι». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Έχουμε δύο μέτωπα: Την Τουρκία και την ευρωπαϊκή Αριστερά

Σύμφωνα με τον υπουργό, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει δύο μέτωπα, από τη μια της Τουρκίας και των διακινητών και από την άλλη, το «μέτωπο της ευρωπαϊκής αριστεράς, η οποία υπερασπίζεται μια πολιτική ανοιχτών συνόρων, όπως το 2015 και προσπαθούν με έντονες πιέσεις προς τη χώρα μας να μας εξαναγκάσουν να ανοίξουμε τα σύνορα, το οποίο δε θα γίνει».

«Κάθε φορά που υπάρχουν περιστατικά, βλέπουμε την ευρωπαϊκή αριστερά στο ευρωκοινοβούλιο, ευρωπαϊκά Μέσα, ΜΚΟ, να προσπαθούν να καταγγείλουν την Ελλάδα, γιατί νομίμως και συνταγματικά φυλάει τα σύνορά της. Τι προσπαθούν να πετύχουν; Μια χαλαρότερη πολιτική από τη χώρα μας», είπε συγκεκριμένα.

Ενισχύεται ο φράκτης

Για μία ακόμη φορά ο Ν. Μηταράκης δήλωσε ότι θα ενισχυθεί ο φράχτης στον Έβρο και ότι οι ελληνικές αρχές θα παραμείνουν ενεργές στη θάλασσα.

Σώθηκαν όλα τα παιδιά στον Έβρο 

Αναφορικά με το περιστατικό στον Έβρο, ανέφερε πως τα στοιχεία δείχνουν ότι όλα τα παιδάκια που ήταν στη νησίδα διασώθηκαν. 

Παράλληλα, κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση πως βρίσκονται σε «πλήρη αφωνία» από την Τρίτη που παρουσίασε τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα