Γευση

Morrison All Day Bar – Restaurant: Η πιο μαγευτική θέα της Θεσσαλονίκης

Το απόλυτο place to be για μοναδικές στιγμές με πανοραμική θέα σε όλη την πόλη, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Parallaxi
morrison-all-day-bar-restaurant-η-πιο-μαγευτική-θέα-της-θεσσαλ-921782
Parallaxi

Με τη Θεσσαλονίκη λοιπόν σε πρώτο πλάνο, cozy ατμόσφαιρα με minimal και μοντέρνα διακόσμηση, το Morrison σας υποδέχεται καθημερινά από τις 10 για να απολαύσετε μια ξεχωριστή all day εμπειρία καφέ, dining and fine drinking.

Μια μοναδική ημέρα στο Morisson ξεκινά από το πρωί με καφέ και ένα υπέροχο brunch. Δοκιμάστε τα pancakes με σοκολάτα ή κρέμα patisserie και χειροποίητη μαρμελάδα μήλο και κάντε την πιο γλυκιά αρχή της ημέρας σας. To lunch break σας στο Morisson μετατρέπεται σε μια γευστική ιεροτελεστία με ιταλική pinsa και συνοδεία κρασιού! Το menu μας περιλαμβάνει μια εξαιρετική συλλογή πιάτων που ανταποκρίνονται σε κάθε ουρανίσκο!

sfs-0021-hdr09.jpg
sfs-0411.jpg sfs-0707.jpg

Απολαύστε τη μαγική ώρα του ηλιοβασιλέματος από την ταράτσα του Morrison και ανακαλύψτε την πιο σαγηνευτική ατμόσφαιρα της πόλης! Η λίστα των signature cocktails και οι ποικιλίες τυριών θα απογειώσουν την εμπειρία σας!

sfs-0488.jpg
sfs-0630.jpg sfs-0146.jpg

Η μέρα κλείνει μοναδικά και γευστικά στο Morrison με κοπές από εκλεκτά κρέατα, διαλεγμένα από τον σεφ μας, συνοδευόμενα από ιδιαίτερα side dishes, όπως corn ribs και σπαράγγια τυλιγμένα με bacon. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την γλυκιά σπεσιαλιτέ του σεφ, μιλφέιγ με καραμέλα.

Το Morrison All Day BarRestaurant βρίσκεται στην ταράτσα του κτιρίου Morris, στην Πυλαία. Με δωρεάν 24ωρο πάρκινγκ, ακριβώς κάτω από το μαγαζί.

sfs-0111.jpg sfs-0116.jpg

Advertorial

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα