Κινηματογράφος

O Ματ Ντίλον incognito στη Θεσσαλονίκη

Ο σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε στην πόλη και μάλιστα χωρίς να το αντιληφθεί σχεδόν κανείς.

Parallaxi
o-ματ-ντίλον-incognito-στη-θεσσαλονίκη-926477
Parallaxi

Ο Ματ Ντίλον βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα χωρίς να το αντιληφθεί σχεδόν κανείς.

Όπως έγινε γνωστό, έμεινε στο ξενοδοχείο “Electra Palace” και δοκίμασε την τοπική κουζίνα στη “Μούργα”.

Ακόμη έκανε βόλτα στη Νέα Παραλία παρέα με τη σύζυγό του επίσης χωρίς να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Άνθρωποι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου που μίλησαν μαζί του, δηλώνουν στην parallaxi πως πρόκειται για έναν προσηνή, απλό άνθρωπο που σε καμία περίπτωση δε θύμιζε σταρ του Χόλιγουντ. 

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας Haunted Heart του βραβευμένου για Όσκαρ Φερνάντο Τρουέμπα. 

Σε ένα διάλειμμά του, επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και τους χώρους του Φεστιβάλ όπου ξεναγήθηκε από το προσωπικό.

Ενθουσιάστηκε από την ιστορική αίθουσα Ολύμπιον, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τα αντίγραφα της συλλογής κινηματογραφικών γιγαντοαφισών HELLAFFI που εκτίθενται στους χώρους του Φεστιβάλ. 

mat-ntilon-2.jpg

Ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία μία από τις δύο διοργανώσεις.

Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και φιλικός, έκανε χιούμορ, μίλησε για τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει κάνοντας θερμή μνεία στον Γιώργο Λάνθιμο και την μικρού μήκους Nimic (2019) όπου πρωταγωνιστούσε με την Δάφνη Πατακιά. 

Κατά τη διήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε ιστορικά σημεία της πόλης.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ματ Ντίλον είναι executive producer της ταινίας Haunted Heart, του ρομαντικού θρίλερ που θα γυριστεί εξ’ ολοκλήρου στο Νότιο Πήλιο καθώς διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί. 

Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρία Blonde (@feniacossovitsa), ενώ το φιλμ υποστηρίζεται από τον @ekomemedia.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα