Διεθνή

Ο Μπεν Στίλερ επισκέφθηκε πρόσφυγες της Ουκρανίας

Ο ηθοποιός είναι πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και ταξίδεψε στην Πολωνία και την Ουκρανία.

Parallaxi
ο-μπεν-στίλερ-επισκέφθηκε-πρόσφυγες-τ-921204
Parallaxi

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπεν Στίλερ, ο οποίος είναι πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, επισκέφθηκε την Πολωνία και την Ουκρανία.

Ο Στίλερ έφτασε στο Ρζέσοβ της νότιας Πολωνίας το Σάββατο και επισκέπτεται την περιοχή για να αναδείξει τις ανάγκες όσων έχουν διαφύγει από τον πόλεμο στην Ουκρανία, αναφέρει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Ενώ βρισκόταν στην Πολωνία, συναντήθηκε με οικογένειες προσφύγων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

«Εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, με πάνω από το 90% να είναι γυναίκες και παιδιά. Βρίσκομαι εδώ για να μάθω, να μοιραστώ ιστορίες που καταδεικνύουν τις ανθρώπινες επιπτώσεις του πολέμου και να ενισχύσω τις εκκλήσεις για αλληλεγγύη… Όλοι έχουν το δικαίωμα να αναζητήσουν ασφάλεια. Οποιοσδήποτε. Οπουδήποτε. Οποτεδήποτε», έγραψε στο Instagram ο ηθοποιός.

Από τη ρωσική εισβολή και μετά, μια σειρά από διασημότητες έχουν επισκεφθεί την Ουκρανία όπως η Αντζελίνα Τζολί, η οποία είναι επίσης πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ και επισκέφθηκε τη Λβιβ τον Απρίλιο.

ΠΗΓΗ: IN.GR

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα