Μουσική

Οι Ινκόγκνιτο τραγουδούν για το 10ο Thess Pride το Σάββατο

Θα είμαστε εκεί να τους ακούσουμε!

Parallaxi
οι-ινκόγκνιτο-τραγουδούν-για-το-10ο-thess-pride-το-918086
Parallaxi

Οι Ινκόγκνιτο είναι ελληνόφωνο indie rock συγκρότημα με blues και hip hop στοιχεία – επιρροές να διαπερνούν τον ήχο τους. Η ευαισθησία τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες που πρέπει κάθε οντότητα να έχει «άνευ όρων» τους φέρνει στο 10ο Thess Pride.

Γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2019 ως solo project, το 2020 απέκτησαν μορφή συγκροτήματος και από τότε δυναμιτίζουν τις νύχτες μας με τις εμφανίσεις τους, πραγματοποιώντας πολυάριθμα lives σε γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης (Καφωδείο, Παπαγάλος κ.α.). 

 Χαρακτηριστικός είναι ο σκωπτικός στίχος των τραγουδιών τους, ο οποίος χαρακτηρίζεται από το βιωματικό και κοινωνικό περιεχόμενο του, ταξιδεύοντάς μας σε εικόνες από αυτοτελείς ιστορίες που αποτελούν το μιούζικαλ της καθημερινότητας μας.

Ιθύνων νους των Ινκόγκνιτο και πρόσωπο πίσω από τις συνθέσεις τους είναι ο Ιάσονας (Τζέι) Τόσκας (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα), ενώ τους ρυθμούς και τον παλμό δίνει ο συνοδοιπόρος του Γιάννης Πλιάφας (τύμπανα). Την πλήρη σύνθεση της μπάντας που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει στο 10ο Thess Pride ολοκληρώνουν αρμονικά οι Θανάσης Αποστολίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Παντελής Πάργας (πλήκτρα), Ειρήνη Μεταξάκη (μπάσο) και Μαρίνα Μπατσιώκη (φωνητικά).

Αύρα από Ημισκούμπρια, Φοίβο Δεληβοριά, Χατζηφραγκέτα και Παύλο Σιδηρόπουλο συναντάει ηλεκτρικές επιρροές των Jack White, John Mayer και του ροκ της δεκαετίας του 80’, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο ηχητικό κράμα. Από το καλοκαίρι του 2019 διατηρούν το δικό τους κανάλι στο YouTube και πρόσφατα δημιούργησαν λογαριασμό στο Spotify.

Το 2020 κυκλοφόρησαν τον ανεξάρτητο δίσκο «Το 10 το Μπαρέ», πραγματοποιώντας αυτόνομα τις παραγωγές τους, με το τραγούδι «Ένα Γκόσπελ για την Χίπισσα» να έχει εξέχοντα ρόλο και τρομερή αποδοχή από τους θαυμαστές. Παράλληλα, την ίδια χρονιά προχώρησαν στη διασκευή του τραγουδιού «Παρακινδυνευμένο» του Πάνου Φραγκιαδάκη, το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ομερτά».

Η ευαισθησία τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες που πρέπει κάθε οντότητα να έχει «άνευ όρων» τους φέρνει στο 10οThess Pride. Εκεί το βράδυ του Σαββάτου θα έχετε μίας πρώτης τάξης ευκαιρία να τους γνωρίσετε και φυσικά να απολαύσετε το πρόγραμμα τους στην σκηνή που θα στηθεί στον Λευκό Πύργο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα