Γευση

Ωραίες προτάσεις για έξοδο τις επόμενες μέρες

Τα καλύτερα events της εβδομάδας για τα βράδια στην πόλη.

Parallaxi
ωραίες-προτάσεις-για-έξοδο-τις-επόμεν-899787
Parallaxi

Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει στην πόλη; Αγαπημένα καλοκαιρινά spots ετοιμάζουν για σένα όμορφες βραδιές με live μουσική και πολύ χορό. Πάρε την παρέα σου και ζήσε όμορφες καλοκαιρινες στιγμές στον αστικό ιστό. 

Δύο ωραία live στην αυλή της Μιμόζας

mimoza-ekmek.jpg

Τα live επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα στη δροσερή αυλή της Μιμόζας με δύο συγκροτήματα που θα σε ταξιδέψουν στα όμορφα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής,

Την αρχή κάνουν σήμερα οι Εκμέκ: η μπάντα που ξέρει να κατακτά το κοινό όπου κι αν εμφανίζεται επιστρέφει στην γενέτειρα της για ένα μοναδικό live, παρουσιάζοντας ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα με προσωπικό τους υλικό αλλά και πειραματισμούς πάνω σε γνωστά και αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών της ελληνικής σκηνής. 

mimoza-roumpagiat.jpg

Την Πέμπτη σειρά έχουν οι Ρουμπαγιάτ. Οι τρεις μουσικοί του δρόμου από το 2013, παίζουν, πειραματίζονται, διασκεδάζουν εαυτούς και αλλήλους, μαλώνουν και αγαπιούνται, σε δρόμους, σοκάκια και μπαράκια.

Τι θα δεις και τι θα ακούσεις όμως σε ένα live των Ρουμπαγιάτ; Κέφι, ενέργεια, χορό και μπόλικο τραγούδι! Το φλάουτο με τη συνοδεία του λαούτου ή της κιθάρας και φυσικά των διαφόρων παραδοσιακών κρουστών διαμορφώνουν ένα ενδιαφέρον μουσικό τρίο το οποίο ξεναγεί τους θαμώνες σε ένα ταξίδι που ξεκινά από αγαπημένα τραγούδια του εντέχνου χώρου και καταλήγει σε παραδοσιακούς σκοπούς της Θράκης, της Ηπείρου, της Κρήτης και πολλών ακόμα περιοχών!

*Αναψυκτήριο Μιμόζα, Διός 52, Αμπελόκηποι, Οδός Λαγκαδά, Τ. 694 923 9864, 

Όμορφες Λαϊκές βραδιές στην Πριγκηπέσσα

prighkipessa-pkPoM.jpg

Η μουσική σκηνή Πριγκηπέσσα επιστρέφει αυτή την εβδομάδα με καθημερινές live βραδιές καλής λαϊκής μουσικής, που μπορεις να απολαύσεις παρέα με νόστιμα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και ποιοτικά χειροποίητα μεζεδάκια που συνοδεύουν το τσίπουρο και το ούζο.

Κάθε βράδυ μετά τις 21:00, σχήματα της πόλης θα συνεχίσουν να “ντύνουν” μουσικά το σκηνικό στο όμορφο δρομάκι του κέντρου της πόλης με φόντο τον Λευκό Πύργο, με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια χωρίς ηχητική ενίσχυση. Παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα από σήμερα έως και το Σάββατο:

– Τρίτη 23 Αυγούστου, Έντεχνα και λαϊκά τραγούδια , με τους: Βαγγέλη Τσιόγκα (μπουζούκι φωνή), Μαρία Τσιόγκα (φωνή),  Δημήτρη Σφίγγο (κιθάρα, φωνή)

– Τετάρτη 24 Αυγούστου, Ρεμπέτικα τραγούδια, με τους: Ηλία Κρομμύδα (ακκορντεόν φωνή), Παντελή Μπατή (μπουζούκι φωνή), Κώστα Γκρανόπουλο (κιθάρα, φωνή)

– Πέμπτη 25 Αυγούστου, Ρεμπέτικα τραγούδια, με τους: Αλέκο Τσολάκη (μπουζούκι φωνή), Αποστολή Δεληγεώργη (κιθάρα φωνή), Αναστασία Πίπη (κανονάκι φωνή) 

– Παρασκευή 26 Αυγούστου, Ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, με τους: Χρήστο Μαστέλλο (φωνή), Μαρία Φραγκούλη (φωνή),  Τριαντάφυλλο Χαλκιά (μπουζούκι φωνή), Δημήτρη Σφίγγο (κιθάρα φωνή) 

– Σάββατο 27 Αυγούστου, Έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, με τους: Αποστολή Δεληγεώργη (κιθάρα φωνή), Αντώνη Ανέστη (μπουζούκι φωνή),  Αναστασία Πίπη (φωνή)

*Πριγκηπέσσα, Φιλικής Εταιρείας 5, περιοχή Λευκού Πύργου Κρατήσεις (μόνο τηλεφωνικά): Τ. 2310273542. 

Latina Wednesday supported by Salsa AUTH στο Ανφάν Γκατέ

anfan-ghkate.jpg

Ενα ξέφρενο πάρτυ με λατινοαμερικάνικες μουσικες και άφθονα δροσερά κοκτέιλς σε περιμένει κι αυτή την Τεταρτη στην εξωτική αυλή του Τελλογλείου Μουσείου. Φόρεσε κάτι άνετο κι άσε τον ρυθμό να σε συνεπάρει. 

*Την Τετάρτη 24 Αυγούστου, από τις 22:00, στο Ανφάν Γκατέ, Αγίου Δημητρίου 159Α (Εντός Τελλογλείου Μουσείου), Τ. 2310 247 307. 

Ilias Bogdanos & Inco στο Kalokeri Apallou

kalokeri.jpg

Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με την μπάντα του INCO, φιλοξενούνται για ένα μοναδικό live αυτή την Πέμπτη στο απόλυτο καλοκαιρινό spot δίπλα στη θάλασσα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο περσινό Survivor έχει στο ενεργητικό του πολλές πετυχημένες εμφανίσεις με το pop rock συγκρότημά του, σε όλη την Ελλάδα. Οι εκρηκτικές Live εμφανίσεις τους ξεχωρίζουν, γιαυτό και έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε όλες τις sold out εμφανίσεις τους.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στις 22:00, στο Kalokeri Apallou, Λεωφ. Γεωργ. Σχολής 68, Περιοχή ΙΚΕΑ, Τ.697 556 0080

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα