Επικαιρότητα

Πατέρας 11χρονου: Μου ζήτησε συγγνώμη ο οδηγός των ΚΤΕΛ

Για το περιστατικό που συνέβη στον 11χρονο γιο του την περασμένη Πέμπτη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή

Parallaxi
πατέρας-11χρονου-μου-ζήτησε-συγγνώμη-ο-923679
Parallaxi

Για το περιστατικό που συνέβη στον 11χρονο γιο του την περασμένη Πέμπτη, όταν το παιδί αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από λεωφορείο των ΚΤΕΛ κοντά στην περιοχή του Μελισσοχωρίου, στον δήμο Ωραιοκάστρου, επειδή δεν φορούσε προστατευτική μάσκα, μίλησε στην εκπομπή Check in στα γεγονότα της TV100, ο πατέρας του ανήλικου, Βασίλης Τριανταφυλλίδης.

Όπως είπε, μετά την έκταση που έλαβε το θέμα αλλά και τη μήνυση που υπέβαλλε ο ίδιος, σήμερα επικοινώνησε μαζί του ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ, ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη και του ανέφερε ότι δεν είχε καταλάβει ότι ο 11χρονος ήταν ασυνόδευτος. 

«Εγώ αναγκάστηκα να κάνω μήνυση επειδή στο σταθμαρχείο με το οποίο επικοινώνησα ήταν αγενείς και μου είπαν με ύφος “εάν θέλεις κάνε μήνυση”. 

Ο οδηγός ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά, μου ζήτησε μετανιωμένος συγγνώμη. Μου είπε δεν κατάλαβε τι έκανε κι ότι νόμιζε ότι το παιδί είχε συνοδεία διότι δίπλα του καθόταν ένας ενήλικος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Σε βάρος του οδηγού ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και ο άνδρας παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία αύριο Τρίτη. Ο πατέρας του 11χρονου δηλώνει ότι δεν θα αποσύρει τη μήνυση, ζητά ωστόσο, την επιείκεια του δικαστηρίου. «Έκανα μήνυση γιατί οι άνθρωποι από το αμαξοστάσιο ήταν άξεστοι. Ο οδηγός κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του και αυτό είναι άδικο. Θα ζητήσουμε επιείκεια» κατέληξε πατέρας του ανήλικου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα