Agenda

RIVER PARTY: Το μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ-θρύλος επιστρέφει!

Θέλεις να ζήσεις τέσσερις μέρες ξέφρενου πάρτι, με τις καλύτερες συναυλίες στην απόλυτη απόδραση στη φύση;

Parallaxi
river-party-το-μουσικό-κατασκηνωτικό-φεστιβάλ-924703
Parallaxi

Φωτογραφίες: Studio Tsolis – Kastoria

Το Νεστόριο Καστοριάς γίνεται ξανά το επίκεντρο των φίλων της μουσικής και της κατασκηνωτικής ζωής και φιλοξενεί, μετά από απουσία δύο ετών, το Reboot του River Party, στις 4-7 Αυγούστου 2022! Get Ready!

Tο μεγαλύτερο κατασκηνωτικό-μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει για σένα που σου έλειψαν οι συναντήσεις με την παρέα, τα ξενύχτια, τα πάρτι με ωραίες μουσικές και οι εκδρομές. 

Δυο χρόνια μετά, η επιτυχημένη -εδώ και χρόνια- συνταγή μας δίνει την ευκαιρία να τα ζήσουμε όλα αυτά ξανά, στο μεγαλύτερο και ιστορικότερο μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα.

tsolis0011.jpg
photo-457.jpg

Είμαστε στο 1978. Μια παρέα φίλων ξεκινάει το camping και τα αυτοσχέδια πάρτι δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα. Το 1985, η διοργάνωση του πρώτου River Party στη ιστορία είναι γεγονός και η ανταπόκριση του κόσμου, άμεση κι εντυπωσιακή. Στα χρόνια που ακολουθούν, το Φεστιβάλ καθιερώνεται ως ένα από τα σημαντικά γεγονότα στο στερέωμα των μεγάλων μουσικών events της χώρας, αλλάζοντας ύφος -ανάλογα την εποχή- και αποκτώντας σταθερούς φίλους και υποστηρικτές, εκτός από τη διαρκώς αυξανόμενη προσέλευση του κοινού. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τουςάθε Αύγουστο, επί 41 χρόνια πετυχημένης πορείας, το Φεστιβάλ επισκέπτονται έως και 50.000 fans από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ το 2012, ψηφίστηκε και βραβεύτηκε ως ένα από τα 12 σημαντικότερα της Ευρώπης.

tsolis0009.jpg

Αν έψαχνες, λοιπόν, την αφορμή και τον προορισμό, το River Party – Reboot σου τα προσφέρει και τα δύο. Καταρχήν, διακοπές στο βουνό εν μέσω καλοκαιριού, με γενναιόδωρη δροσιά, σ’ ένα μαγικό φυσικό περιβάλλον, στο Νεστόριο, για ένα 4ήμερο χαλάρωσης και διαφυγής. Με άλλα λόγια, εναλλακτικές, καλοκαιρινές διακοπές για οικογένειες, λάτρεις της φύσης και του camping, παρέες φοιτητών και απανταχού μουσικόφιλους.

photo-460.jpg

Και, φυσικά, τα μοναδικά μουσικά events, που φέρνουν κοντά θαμώνες από τη Βόρειο Ελλάδα κι επισκέπτες από όλη τη χώρα, αλλά κι εκτός, οι οποίοι δε χάνουν τέτοιου είδους διοργανώσεις. Το Φεστιβάλ σου δίνει την ευκαιρία να ξανασυναντηθείς με παλιές, καλές παρέες, να ζήσεις νέες εμπειρίες, αλλά και να ακούσεις, μετά από καιρό live τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες. Κι όλα αυτά ως κατασκηνωτής δίπλα στο ποτάμι ή ως απλός επισκέπτης. Με φόντο το ιδανικό σκηνικό και κερδισμένο το στοίχημα ότι τα συναισθήματα που θα βιώσεις θα είναι μοναδικά, σίγουρα σχεδιάζεις ήδη να πας!

tsolis0017.jpg

Φέτος, υπό νέα διεύθυνση, το River Party – Reboot εξελίσσεται στο κομμάτι της οργάνωσης και των υπηρεσιών, ενώ και η διάρκειά του αποσκοπεί στο να αναπληρώσει το κενό των δύο ετών απουσίας του. Φροντίζοντας ήδη κάθε λεπτομέρεια, για να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών σε όλα τα επίπεδα, με τον ενθουσιασμό του νέου και την εμπειρία του παλιού, επιστρέφει με ηχηρά ονόματα -αντάξια της αίγλης και της ιστορίας του. Στο line-up, μεταξύ άλλων, βλέπουμε τους: Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Locomondo, Χαΐνηδες, ΒήταΠεις, 12ος Πίθηκος, BAiLDSA. Και δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο κλείσιμο από την εμφάνιση του Goran Bregović και τα balkan ηχοχρώματά του, που καταφέρνει πάντα να ξεσηκώνει το κοινό και να ταράζει βαθιά τη μουσική του ταυτότητα.

river-party.jpg

Εδώ, θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις ξανά μια once in a lifetime experience, από εκείνες που χαράσσονται στη μνήμη. Με το βουνό, το ποτάμι και την ενέργεια του μέρους να συντονίζονται με τα vibes του Φεστιβάλ και την αγάπη για τη μουσική, αυτό το 4ήμερο θα είναι απολαυστικό.

Αφέσου στη μαγική ατμόσφαιρα, πιες παρέα με τους φίλους σου μια μπίρα, απόλαυσε από κοντά την πιο must εμπειρία και κάνε check in στον απόλυτο μουσικό προορισμό του καλοκαιριού! Γίνε κομμάτι της επιστροφής του 42ου River Party – Reboot και ζήσε τον ρυθμό του από κοντά!

tsolis0010.jpg

Από το River Party REBOOT… εσύ, θα λείπεις;

Ακολουθήστε το 42ο River Party εδώ: https://www.riverparty.net https://www.facebook.com/42RiverParty https://www.instagram.com/42riverparty/

Τιμές Προπώλησης Εισιτηρίων Ημέρας από 15€ (έναρξη πώλησης ημερήσιων εισιτηρίων 1η Ιουλίου 2022)

Τιμή 4ήμερου εισιτηρίου με Δωρεάν Κάμπινγκ (τα πρώτα 500): 50€

Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριο σας online πατώντας εδώ.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ert-gr-1-1-side.jpg
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα