Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες για revenge porn

Μία δημοσιογράφος ανάμεσά στις γυναίκες που αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο που φέρεται να ανέβασε ο πρώην παρουσιαστής.

Parallaxi
στάθης-παναγιωτόπουλος-τέσσερις-νέε-921062
Parallaxi

Τέσσερις νέες καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τέσσερις γυναίκες που αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο που φέρεται να «ανέβασε» ο πρώην παρουσιαστής.

Οι τέσσερις γυναίκες, η μία εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος, απευθύνθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, σε δικηγορικό γραφείο, σκεπτόμενες για το πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κυρίες των οποίων τα πρόσωπα δεν φαίνονται στα επίμαχα βίντεο που ισχυρίζονται ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους.

Η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι όντως υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγέλλουσες εις βάρος του. «Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα