Θεσσαλονίκη

ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου διαδηλώνει για τα χθεσινά ακραία επεισόδια στο ΑΠΘ

Συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται κατά της αστυνομικής καταστολής και του νόμου 4777.

Parallaxi
τωρα-πλήθος-κόσμου-διαδηλώνει-για-τα-χ-909839
Parallaxi

Συγκέντρωση στην Καμάρα πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητικοί σύλλογοι, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού κινήματος και συλλογικότητες για τα χθεσινά ακραία επεισόδια που έλαβαν χώρα στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ.

Συγκεντρωμένοι κάθε ηλικίας κρατούν πανό στα χέρια και διαδηλώνουν κατά της αστυνομικής καταστολής και ενάντια στο νόμο 4777.

Μάλιστα, παρά την βροχή που ξέσπασε οι διαδηλωτές δεν αποχωρούν από το σημείο και πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατευθυνόμενοι προς τα δυτικά της Τσιμισκής προς τη Δραγούμη.

Η πορεία βρίσκεται στα Πανεπιστήμια, όπου αστυνομικές δυνάμεις εντοπίζονται στον χώρο της Πρυτανείας.

astinomia-pritania.jpg
aristoteloys-poreia.jpg

Αστυνομικές δυνάμεις ακολουθούν πλαγίως την πορεία, ενώ έκλεισε η Εγνατία, ενώ στην περιοχή της Αριστοτέλους υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια στο ΑΠΘ κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

poria.jpg

  Αναλυτικότερα, υπήρξε μια ένταση μεταξύ δύο ομάδων ατόμων και αυτό το γεγονός οδήγησε σε ισχυρή παρέμβαση της αστυνομίας, που έριξαν τεράστιες ποσότητες από δακρυγόνα και κρότου και λάμψης προς την πλευρά χιλιάδων θεατών.

306002718-2137872829707403-4588732167510792272-n.jpg
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα