Γευση

Τρεις ωραίες ιδέες για να βγεις αυτή την εβδομάδα στην πόλη

Οι καλύτερες προτάσεις που θα σε βγάλουν από το σπίτι

Parallaxi
τρεις-ωραίες-ιδέες-για-να-βγεις-αυτή-τη-929436
Parallaxi

Ξεκινώντας απο Παρασκευή, ζήσε ωραία events κια αυτή την εβδομάδα, με μουσική και cozy καλοκαιρινή διάθεση, οινο-γαστρονομικά pairings, αλλά και vintage shopping παρέα με χαλαρά κοκτέιλ και μεζεδοκατάσταση. Ανκάλυψέ τα!

Jazzmanian Devils στο Beyond The Walls

beyond-the-walls.jpg

Μία απο τις πιο αγαπημένες μας αυλές και ένα από τα summer must της πόλης, σε προσκαλεί σε μία υπέροχη βραδιά γεμάτη ατμόσφαιρα και μουσική,πλάι στα τείχη. Απόλαυσε το βράδυ Παρασκευής, στο Beyond The Walls, αγαπημένα κομμάτια της jazz και pop μουσικής σκηνής, αλλά και ελληνικές επιτυχίες, σε ένα live,συνοδευόμενο από δροσερά κοκτέιλ και προσεγμένα πιάτα. 

*Την Παρασκευή 27 Μαίου, στις 21:00, στο Beyond The Walls, Φράγκων 2-4 και Oλ. Διαμαντη 1, Τ. 2310545400

Σεμινάρια γευστικής αρμονίας στο Κτήμα Αρβανιτίδη

kthma-arvanitidi.jpg

Το Κτήμα Αρβανιτίδη, συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή του Οινοτουρισμού, τις Ανοιχτές Πόρτες, σε υποδέχεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για να σε ξεναγήσει στους χώρους του, όπου μπορεις να δοκιμάσεις δωρεάν κρασιά από τις τρέχουσες αλλά και παλαιές σοδειές.

Τις ξεναγήσεις πλαισιώνουν δύο ιδιαίτερα ευχάριστα σεμινάρια γευστικής αρμονίας:

Σάββατο 28 Μαΐου στις 12:00 «Αλλαντικά & κρασιά»: Θα έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις εκλεκτά προϊόντα της Απόστολος Παπαδόπουλος meatcompany.gr με λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά του Κτήματος Αρβανιτίδη.

Κυριακή 29 Μαΐου (στις 12:00 και στις 14:00) «Τυριά & κρασιά»:  Μαζί με την τυροκόμο Ελένη Προίκα θα συνδυάσεις γευστικά τα κρασιά του κτήματος με επιλεγμένα τυριά Προίκα.

* Το Σαββατοκύριακο, στο Κτήμα Αρβανιτίδη, στον Ασκό Θεσσαλονίκης, ξεναγήσεις κάθε 30 λεπτά, από τις 10:00 έως τις 17:00,. Η συμμετοχή στα σεμινάρια γευστικής αρμονίας είναι δωρεάν. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων δήλωσε συμμετοχή στο info@arvanitidis-estate.gr

Sunday Vintage Event at Laika the Cosmonaut Kafe

jenny-blond.jpg

Συνδύασε δύο από τις αγαπημένες σου συνήθειες – shopping και ποτάκι- σε ένα μοναδικό Κυριακάτικο event με καφεδάκια, κοκτειλάκια, μεζεδάκια και φυσικά vintage ρουχαλάκια! Η Jenny Blond σε περιμένει από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα στο πιο μπαμάτο καφέ της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, τη LAIKA στη Γεωργίου Παπανδρέου 53, να γνωριστείτε, να τα πιείτε και για να βρεις vintage διαμαντάκια σε απίθανες τιμές!

*Την Κυριακή 29 Μαίου, από τις 11:00 έως τις 19:00, στη Laika The Cosmonaut Kafe, Γεωργίου Παπανδρέου 53

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα