Ελλάδα

Τριήμερο 28ης: Οι προορισμοί που παρουσιάζουν top πληρότητα

Σε ποια μέρη κινείται από το 90 έως και το 100%

Parallaxi
τριήμερο-28ης-οι-προορισμοί-που-παρουσι-908668
Parallaxi

Πολυαναμενόμενο και φέτος το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου που δίνει τη δυνατότητα για ένα «διάλειμμα» πριν από τον χειμώνα που πλησιάζει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει σήμερα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», η Δημητσάνα είναι στην κορυφή των προτιμήσεων για το τριήμερο. Αναμένεται «κοσμοσυρροή» σε πολλούς χειμερινούς προορισμούς, ενώ ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι και τα Καλάβρυτα, η Καλαμπάκα, η Καστοριά και τα Ιωάννινα που είναι κοντά στο 100% και δεν θα αποκλείεται να το αγγίξουν κιόλας τις επόμενες ημέρες. Αντίθετα, η «κλασική» Αράχωβα είναι ακόμα στο 81%.

Είναι το πρώτο κρας τεστ της χειμερινής σεζόν, ενόψει του πολύ δύσκολου χειμώνα λόγω ακρίβειας.

Οι top πληρότητες για το τριήμερο αναλυτικά:

Δημητσάνα: 100% Καστοριά: 98% Ιωάννινα: 94% Καλαμπάκα: 93% Καλάβρυτα: 92% Καρπενήσι: 90% Ναύπλιο: 84% Βυτίνα: 83% Μακρινίτσα: 83% Καλαμάτα: 82% Αράχωβα: 81% Μέτσοβο: 76% Τρίκαλα Κορινθίας: 75% Ναύπακτος: 71% Στεμνίτσα: 66%

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Τα προγνωστικά μοντέλα δίνουν τα πρώτα στοιχεία για έως και τις 25 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες πριν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, για το επόμενο 15νθήμερο δεν θα έχουμε έντονο κρύο με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται στην Αθήνα περίπου στους 20 βαθμούς Κελσίου. Όπως δηλαδή και σήμερα.

Εξέλιξη θετική, καθώς η ακρίβεια δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για… έξοδα στη θέρμανση.

Από την άλλη ο καιρός την εβδομάδα που διανύουμε θα έχει λίγες βροχές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό, ίσως και για μπάνια.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα