Ελλάδα

Τρόμος στην Ηλιούπολη από ηδονοβλεψία «τσαντάκια»

Στιγμές - θρίλερ για ζευγάρι

Parallaxi
τρόμος-στην-ηλιούπολη-από-ηδονοβλεψί-911244
Parallaxi

Τρόμος για ζευγάρι στην Ηλιούπολη από ηδονοβλεψία τσαντάκια. 

Ο ανώμαλος «μακρυχέρης», αφού παρακολούθησε τα θύματά του, να ερωτοτροπούν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου στη συνέχεια άπλωσε το χέρι από το μισάνοικτο παράθυρο, άρπαξε την τσάντα της γυναίκας και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι. 

Το απίστευτο συμβάν με κεντρικά πρόσωπα μια 25χρονη φοιτήτρια, τον σύντροφο της και τον «ματάκια – τσαντάκια» σημειώθηκε στις 00:20 της Κυριακής 2 Οκτωβρίου.

Όπως κατέθεσαν τα θύματα στην Αστυνομία, βρίσκονταν στο όχημα Opel Astra, στο πάρκινγκ του γηπέδου «Διάνα» στο τέλος της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου, στην Ηλιούπολη. 

Ο οδηγός είχε τραβήξει χειρόφρενο και το ζευγάρι βρισκόταν στα πίσω καθίσματα και ερωτοτροπούσε. Μάλιστα, λόγω υψηλών θερμοκρασιών, είχαν αφήσει τα παράθυρα μισάνοικτα έτσι ώστε να υπάρχει ορατότητα. Αυτό ήταν και το λάθος τους.

Ο ηδονοβλεψίας, που όπως φαίνεται παρακολουθούσε το σκηνικό, όταν είδε ότι το ζευγάρι είχε στραμμένη την προσοχή του αλλού, πλησίασε το opel astra, «γλίστρησε» το χέρι του από το μισάνοικτο παράθυρο και χωρίς τα θύματα να καταφέρουν να συγκρατήσουν τα πλήρη χαρακτηριστικά του από θολωμένο τζάμι, άρπαξε την τσάντα της κοπέλας που περιείχε την ταυτότητα της, το δίπλωμα, το φοιτητικό πάσο, προσωπικά αντικείμενα και 60 ευρώ σε μετρητά και …έγινε καπνός. 

Η κοπέλα και ο φίλος της κατάγγειλαν το συμβάν στο Τμήμα της Ηλιούπολης και έδωσαν στους αστυνομικούς όσα στοιχεία κατάφεραν να συγκρατήσουν σε μια προσπάθεια οι αρχές να τον εντοπίσουν και να τον «βάλουν στο χέρι» πριν ξαναχτυπήσει.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα