Θεσσαλονίκη

Tσαϊρίδης: «Υπάρχει κάποιος που να πίστευε ότι δεν θα υπήρχαν επεισόδια;»

Αιχμές προς κάθε κατεύθυνση από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για όσα συνέβησαν χθες στο ΑΠΘ. 

Parallaxi
tσαϊρίδης-υπάρχει-κάποιος-που-να-πίστ-908513
Parallaxi

Ανάρτηση για όσα εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συναυλίας του Θανάση Παπακωνσταντίνου, έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης.

Μέσω της ανάρτησης ο ίδιος αφήνει διάφορες αιχμές. 

Παρακάτω η ανάρτηση του Θ. Τσαϊρίδη:

Δεν χρειάζεται να διαλέξεις στρατόπεδο και να είσαι με τους μεν ή τους δε για να αντιληφθείς ότι όλο αυτό είναι παράλογο.

Χθες μέσα στο ΑΠΘ έγινε μια συναυλία με χιλιάδες άτομα κατά της πανεπιστημιακής και δίπλα στην συναυλία άφησαν διμοιρίες ακίνητες.

Αλήθεια υπάρχει κάποιος που να πίστευε ότι δεν θα υπήρχαν επεισόδια;

Όποτε ή δεν έπρεπε να δοθεί άδεια στην συναυλία να πραγματοποιηθεί στο ΑΠΘ ή θα έπρεπε να τραβηχτούν οι αστυνομικές δυνάμεις εκτός ώστε να αποφευχθεί η σύγκρουση.

ΤΙ έγινε;

Και την συναυλία άφησαν να γίνει και τις διμοιρίες άφησαν μέσα και τελικά ξεκίνησαν επεισόδια εντός και επεκτάθηκαν σε όλο το κέντρο της πόλης.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΥΓ Το νομικό τμήμα της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα ώστε να προφυλαχτούν τα μέλη μας απο όλες αυτές τις επικίνδυνες τακτικές”. 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα