Επικαιρότητα

Τσίπρας για ΑΠΘ: Τα καθεστώτα όταν τρίζουν καταφεύγουν στον αυταρχισμό

Τι απάντησε για όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

Parallaxi
τσίπρας-για-απθ-τα-καθεστώτα-όταν-τρίζ-907824
Parallaxi

Για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία και ειδικότερα για τα επεισόδια και τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

«Τα καθεστώτα όταν βρίσκονται στην απώλεια στήριξης καταφεύγουν στον αυταρχισμό και την καταστολή» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση αναφορικά με τα πρόσφατα γεγονότα στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ.

«Απολύτως απρόκλητη η ένταση στο ΑΠΘ και απολύτως ενορχηστρωμένη για να αλλάξει η ατζέντα», τόνισε επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καμία μεγάλη αλλαγή δεν γίνεται χωρίς τους νέους στην πρώτη γραμμή. Οι νέοι θα πρέπει να γίνουν οι ίδιοι φορείς της αλλαγής που προσδοκούν. Η επόμενη εκλογική μάχη θα είναι μια ειρηνική επανάσταση. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα να απαντήσουμε στην ένταση με ένταση. Αντίθετα θα είναι ένας ειρηνικός αγώνας για να αντιμετωπίσουμε και το φαινόμενο της αποχής και να πείσουμε τους νέους να πάνε στην κάλπη», υπογράμμισε επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα