Ελλάδα

Βόλος: Επιτέθηκε σε υπαλλήλους γιατί δεν της έδωσαν δωρεάν καφέ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε μια καφετέρια

Parallaxi
βόλος-επιτέθηκε-σε-υπαλλήλους-γιατί-δ-909056
Parallaxi

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψε μια καφετέρια στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας μια 28χρονη που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, επειδή οι υπάλληλοι δεν δέχθηκαν να της δώσουν καφέ χωρίς να πληρώσει! Η νεαρή γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στις δυο γυναίκες.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, όταν η 19χρονη υπάλληλος αρνήθηκε να δώσει δωρεάν ρόφημα στην 28χρονη και εκείνη της επιτέθηκε φραστικά, την απείλησε, την έφτυσε και την χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ την κλώτσησε στο χέρι και το στήθος και πέταξε και νερό στην ταμειακή μηχανή! Δεν σταμάτησε εκεί, όμως, καθώς χτύπησε και μια δεύτερη 36χρονη υπάλληλο που έτρεξε να βοηθήσει την συνάδελφό της. Μάλιστα, προσπάθησε να κλέψει και δύο ενεργειακά ποτά, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε τρέχοντας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μετά από λίγη ώρα η νεαρή εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Βόλου που περιπολούσαν στην περιοχή και την συνέλαβαν. Τα θύματα αναγνώρισαν την 28χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απειλή, εξύβριση, σωματικές βλάβες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που την παρέπεμψε να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα