Ελλάδα

Ζωγράφου: Καλούσαν κακοποιούς από το εξωτερικό να μείνουν στις Εστίες

Τα μέλη διακινούσαν ναρκωτικά μπροστά στους φύλακες.

Parallaxi
ζωγράφου-καλούσαν-κακοποιούς-από-το-ε-911852
Parallaxi

Όλο και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τις συμμορίες που δρούσαν μέσα στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου. Όπως προκύπτει από νέες πληροφορίες, τα μέλη διακινούσαν ναρκωτικά ακόμα και μπροστά σε φύλακες και… καλούσαν κακοποιούς από την Αλβανία στη φοιτητική εστία.

Όπως προέκυψε από έρευνες των Αρχών, μία σειρά από εγκληματίες βρήκαν καταφύγιο στην Πολυτεχνειούπολη. Έκαναν επιθέσεις και ληστείες, με ορμητήριο τη φοιτητική εστία. Οι Αρχές, τώρα, καλούνται να διαπιστώσουν ποιος ήταν ο ρόλος που έπαιξαν οι φύλακες, καθώς σε πολλές περιπτώσεις έχουν καταγραφεί να μιλάνε με μέλη της συμμορίας και να μην αντιδρούν σε περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών, όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega.

«Φως» στα όσα συνέβαιναν άρχισε να πέφτει τον Ιούνιο, όταν αστυνομικοί έπιασαν έναν 26χρονο για έξι ληστείες σε Παπάγου, Γλυφάδα και Παλαιό Φάληρο. Μαζί με τους συνεργούς του, είχε χρησιμοποιήσει μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, που αργότερα μπήκε στην Πολυτεχνειούπολη.

Από την έρευνα προέκυψε ότι μέλη της συμμορίας, είχαν προσκληθεί από την Αλβανία και είχαν φτάσει στην Ελλάδα, με σκοπό τη διάπραξη εγκληματικών ενεργειών.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα