Δύο ημέρες γεμάτες Flea Market και Street Food!

0
1150

Η μεγάλη υπαίθρια γιορτή που έχει φτάσει να αγαπάει η πόλη φτάνει για άλλη μια φορά σε ανοιχτό χώρο με αγορά και φαγητό δρόμου!

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, το Flea Market & Street Food επιστρέφει και πάλι στον προαύλιο χώρο του νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, όπως τον Ιούνιο για τη τέταρτη και μεγαλύτερη εκδοχή του!

Η ομάδα του Flea Market Thessaloniki που διοργάνωσε τα 3 μεγαλύτερα Flea Markets το Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2016 στο πολυχώρο του Μύλου και το Lab’ Attoir αντίστοιχα, επιστρέφει για δεύτερη φορά στην αυλή του νέου Δημαρχειακού Μεγάρου στο κεντρικότερο χώρο της πόλης, μετά τη μεγάλη γιορτή του Ιουνίου!

Το 4ο Flea Market & Street Food by Upnloud επιστρέφει ανανεωμένο με αρκετές νέες συμμετοχές, δραστηριότητες και workshops για τα παιδιά, ξεχωριστές επιλογές Street Food, μουσική απο DJs της πόλης και πολλές ακόμα εκπλήξεις, το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ!

Έχοντας ήδη συστήσει στο κοινό της πόλης τη νοοτροπία του Flea Market, πλέον η ομάδα νιώθει την ανάγκη να δημιουργήσεi μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

Όπως σημειώνουν, “Γνωρίζουμε ότι η ιδέα μας δεν είναι πρωτότυπη, η διαφορά είναι, το πώς φανταζόμαστε εμείς ένα Flea Market… Μια γιορτή που θα γίνεται 3 φορές το χρόνο, πάντα σε συμβολικούς για την πόλη χώρους και με καινούργια στοιχεία κάθε φορά.”

Τι θα περιλαμβάνει το Flea Market & Street Food:

o Ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια
o Street food: Γεύσεις και συνταγές απ’ όλο τον κόσμο
o Workshops & Παρουσιάσεις βιβλίων για τα παιδιά
o Παιχνίδια για μικρούς…και μεγάλους
o DJs
o Bar

Η είσοδος στους επισκέπτες θα είναι φυσικά ελεύθερη!

*23-24 Σεπτεμβρίου 2017, Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, Ώρες: 10.00-22.00, Είσοδος ελεύθερη, Event Facebook εδώ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας