Επικαιρότητα

Σοκάρει η αυτοκτονία και το σημείωμα του 15χρονου στην Αργυρούπολη

Τον 15χρονο μαθητή βρήκαν νεκρό οι γονείς του.

Parallaxi
σοκάρει-η-αυτοκτονία-και-το-σημείωμα-τ-317357
Parallaxi

Τον 15χρονο γιο τους βρήκαν απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού τους χθες, δύο γονείς στην Αργυρούπολη. Ο μαθητής, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, φαίνεται πως δέχθηκε επίθεση εκφοβισμού από συνομήλικούς του σε πάρτι, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείωμα που άφησε ο νέος και βρήκαν οι γονείς του δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού τους, μαρτυράει το γεγονός πως τα περιστατικά bullying που δεχόταν ήταν παραπάνω από ένα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο του ελληνικού διαδικτύου σήμερα, ο 15χρονος φέρεται να έγραψε στο σημείωμά του:  «Μαμά, μπαμπά, αδερφέ μου (σσ. γράφει το όνομα του αδερφού), σας αγαπάω. Θέλω να εκδικηθείτε τους… (σσ. αναφέρει ονόματα) για ότι μου έκαναν». 

Το παιδί εντόπισαν νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού τους οι γονείς του, κατά την επιστροφή τους από βραδινή έξοδο. Ο 15χρονος φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με μία αυτοσχέδια θηλιά.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το τμήμα Ανηλίκων του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια και στον τρόπο που ο 15χρονος μαθητής προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα