Γευση

3 ωραίες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα

Οι καλύτερες προτάσεις για έξοδο στην πόλη

Parallaxi
3-ωραίες-προτάσεις-για-έξοδο-αυτή-την-εβ-918044
Parallaxi

Οι επιλογές για έξοδο αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνουν εξαιρετικά γαστρονομικά και μουσικά events που θα κάνουν  πιο όμορφα τα βράδια σου. Πάμε να τα ανακαλύψουμε!

The Garden of “Sauvignon Blanc”από τις γειτονιές του Νέου Κόσμου

thria-0704.jpg

Από το Διασημο οινοποιείο CLOUDY BAY της Νέας Ζηλανδίας μέχρι τη CaLifornia, η ομάδα του εστιατορίου Thria σε ταξιδεύει σε ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι, συνδυάζοντας  3 εξαιρετικά  με 3 από τα καλύτερα Sauvignon Blanc του Νέου Κόσμου. 

Μενού Cloudy Bay, Sauvignon Blanc, Λευκό 2020 Μπαρμπούνι τηγανητό με κρεμα ψητής κάπαρης, λέπια τηγανιτης πατάτας, και λεμόνι Meyer.

Villa Maria, Sauvignon Blanc, Private Bin, Λευκό 2020 Πανδαισία από αχνιστά όστρακα σε βουτηράτη σαλτσα με σαφράν και αλμύρα τεμπούρα.

SAUVIGNON BLANC 2016 – THE PARING, California. Ραβιόλι γεμιστό με μπραντάδα Μπακαλίαρου, κρουστα από αρωματικά βότανα, και αφρό μπουγιαμπέσα.

Γλυκό: Αρμενοβιλ σε σούπα σοκολάτας.

Κόστος 58 ευρω / άτομο

*Την Πέμπτη  7 Απριλίου, στο Thria, M. Κάλλας 1, τηλ 231 082 1120

Οι όμορφες βραδιές με jazz μουσική στο Ανφάν Γκατέ

anfan-gkate-0604.jpg

Το καθιερωμένο εβδομαδιαίο Jazz Live σε περιμένει κι αυτό το Σάββατο στο ΑνφάνΓκατέ. Η Anfangate Jazz Band έρχεται για να τζαμάρει στον πανέμορφο μας χώρο με cocktail, φαγητό και κρασιά, ομορφαίνοντας τα βράδια του Σαββάτου σου!AnfanGate Jazz Band: Λέανδρος Πασιάς – πιάνο Ντίνος Μάνος – κοντραμπάσο Νίκος Βαργιαμίδης – τύμπανα

* Το Σάββατο 9 Απριλίου,  στο ΑνφανΓκατέ στο Τελλόγειο, Αγίου Δημητρίου 159 Α, εντός Τελλογλείου Μουσείου. Κρατήσεις: 2310 247 307 | 6932902034 Ώρα προσέλευσης: 20:30. Είσοδος 5 €. Εύκολο Parking στην οδό Καθηγητού Βυζουκίδου The afternoon sessions: Κάθε Κυριακή στο Apallou

apallou-1004.jpg

Μισείς κι εσύ τις Κυριακές; Οχι πιά!Το Apallou κάνει revive τα κυριακάτικα απογεύματα με ανανεωμένα grooves. Από τις 2μμ  και μετά ο Teo Mavropoulos μαζί με τους Wise Monkeys και Greg Bitter ανεβαίνουν στα decks και σε ξετρελαίνουν με disco grooves, funky rhythms & house classics μουσικές. Don’t miss out και οι Κυριακές σου πλέον θα αποκτήσουν ζωντάνια και ρυθμό!

*Κάθε Κυριακή μετά τις 2μμ στο Apallou, Καρόλου Ντηλ 10 & Μητροπόλεως 51, T. 231 022 8898

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα