Μουσική

30 Χρόνια Sani Festival: Ο Andrea Bocelli έρχεται για μια μαγική εμφάνιση

Στο πιο πολυαναμενόμενο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού

Parallaxi
30-χρόνια-sani-festival-ο-andrea-bocelli-έρχεται-για-μια-μαγική-919815
Parallaxi

Ο πιο αγαπητός τενόρος του κόσμου, ο Andrea Bocelli, υπογράφει την τελευταία ημέρα του εορταστικού Sani Festival στις 20 Αυγούστου στο Sani Resort – στο πιο πολυαναμενόμενο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού! 

Αναγνωρισμένος ως απόλυτο σύμβολο της τεράστιας ιταλικής τραγουδιστικής παράδοσης, έχει καταφέρει να ανεβάσει την κλασική μουσική στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα «Romanza», «Sacred Arias», «Sì» και «Believe». 

 Το κύρος του στην παγκόσμια μουσική σκηνή αδιαμφισβήτητο με σειρά διεθνών βραβείων, μεταξύ των οποίων μία Χρυσή Σφαίρα. Είναι ο τραγουδιστής που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ με sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της εκθαμβωτικής του καριέρας συνεργάστηκε με μια σειρά από κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως ο Franco Zeffirelli, η Celine Dion, ο Elton John, η Dua Lipa και ο Ed Sheeran. 

Η Celine Dion έχει πει για τη φωνή του: «Αν ο Θεός τραγουδά, η φωνή του πρέπει να μοιάζει σαν του Andrea Bocelli». Το 2020, εν μέσω πανδημίας, ο «μαέστρος» παρουσίασε το «Music for Hope» στον εγκαταλελειμμένο καθεδρικό ναό του Μιλάνου, μία από τις μεγαλύτερες μουσικές live stream παραστάσεις όλων των εποχών. 

Έχοντας παρακολουθήσει με δέος την καριέρα του, το Sani Festival αισθάνεται τεράστια τιμή που υποδέχεται έναν καλλιτέχνη αυτού του βεληνεκούς σε μια συναυλία που θα σηματοδοτήσει τα 30 χρόνια ιστορίας του Φεστιβάλ!

Μαζί του η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση Ορχήστρας: Carlo Bernini

Σοπράνο: Cristina Pasaroiu

Φλάουτο: Andrea Griminelli

Guest: Athena Andreadis | athenaandreadis.com

Χορεύτρια: Angelica Gismondo

Website: https://www.andreabocelli.com/

Social Media: https://www.facebook.com/andreabocelli | https://www.instagram.com/andreabocelliofficial/ | https://twitter.com/andreabocelli

Spotify Link: https://open.spotify.com/artist/3EA9hVIzKfFiQI0Kikz2wo

Video Link: https://www.youtube.com/user/andreabocelli

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα