Γευση

4 ωραίες επιλογές για έξοδο αυτή την εβδομάδα

Οι καλύτερες προτάσεις για δροσερές καλοκαιρινές βραδιές

Parallaxi
4-ωραίες-επιλογές-για-έξοδο-αυτή-την-εβδ-909740
Parallaxi

Ο υδράργυρος στο κόκκινο αυτή την εβδομάδα αλλά μη σκας! Σου έχουμε ωραίες ιδέες για να απολαύσεις ξέγνοιαστα βράδια με καλή παρέα, ωραίες μουσικές και μοναδικές γεύσεις σε δροσερές αυλές της πόλης.

Χίλιες Φωνές στο Beyond The Walls

beyond.jpg

Μία μαγική βραδιά δίπλα στα τείχη σε περιμένει την Τετάρτη στο αγαπημένο Beyond The Walls. Καλεσμένοι για μία εμφάνιση οι Χίλιες Φωνές , δύο ξεχωριστά ταλέντα – η Νατάσα Καραγιάννη και ο Γιάννης Παπαευαγγέλου – με ιδιάιτερη αγάπη για τη μουσική θα σου κρατήσουν συντροφιά στο πιάνο και στη φωνή, ενώ στα τύμπανα συνοδεύει ο Αναστάσης Βούκας.

Μοναδική ατμόσφαιρα, δροσεροί καλοκαιρινοί ρυθμοί από το χθες και το σήμερα, φίνες γεύσεις, ένας έναστρος ουρανός για να «χάνεσαι». Don’t Miss!

*Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις 21:00, στο Beyond The Walls, Φράγκων 2-4 και Oλ. Διαμαντη 1, Τ. 2310545400. 

Latin Party στο Ανφάν Γκατέ

anfan-ghkate.jpg

Εχεις διάθεση να λικνιστείς σε latin ρυθμούς; Τις Τετάρτες στο υπέροχο σκηνικό στη αυλή του Τελλόγλειου το κέφι «χτυπάει» κόκκινο, με ένα ξέφρενο πάρτυ με λατινοαμερικάνικες μουσικες και άφθονα δροσερά κοκτέιλς . Φόρεσε κάτι άνετο και άσε το ρυθμό της σάλσα και της ρούμπα να σε συνεπάρει! Στα decks η DJ Litok.

*Την Τετάρτη 27 Ιουλιου, από τις 22:00, στο Ανφάν Γκατέ, Αγίου Δημητρίου 159Α (Εντός Τελλογλείου Μουσείου), Τ. 2310 247 307

Βραδιά γέλιου στη Μιμόζα

mimoza.jpg

Η Μιμόζα σε υποδέχεται στην δροσερή αυλή της για άφθονες ανάσες δροσιάς αλλά και γερές δόσεις γέλιου, με ένα stand up comedy show, την Πέμπτη.

Δροσίζουν οι: Αλέξανδρος Χαριζάνης, Θάνος Αυγερινός, Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου, Παναγιώτης Χατζής και δροσεροί σπέσιαλ γκεστς!

Η είσοδος εκτός από ελεύθερη, εννοείται πως είναι και δροσερή!

* Την Πέμπτη 28 Ιουλίου, στις 21:00, στο Αναψυκτήριο Μιμόζα, Διός 52, Αμπελόκηποι, Οδός Λαγκαδά, Τ. 694 923 9864. 

Ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια στην Πριγκηπέσσα

prighkipessa.jpg

Γνήσιες λαϊκές φωνές θα σε “ταξιδέψουν” στα καλύτερα μονοπάτια του ρεμπέτικου, καθώς και των παλιών αλλά και σύγχρονων λαϊκών τραγουδιών, σε μία όμορφη βραδιά στο δρομάκι του κέντρου της πόλης με φόντο τον Λευκό Πύργο.

Απόλαυσε μια μουσική βραδιά παρέα με διαλεχτούς χειροποίητους μεζέδες, νόστιμα πιάτα και σαλάτες, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και εξαιτερικό τσίπουρο και ούζο.

Την Παρασκευή παίζουν οι μουσικοί:

• Μαρία Φραγκούλη φωνή

• Τριαντάφυλλος Χαλκιάς μπουζούκι, φωνή

• Δημήτρης Σφίγγος κιθάρα, φωνή.

Στην Πριγκηπέσσα “στήνονται” καθημερινά-εκτος Κυριακής-όμορφες βραδιές με live μουσική από μουσικά σχήματα της πόλης. Ενημερώσου εδώ για το πρόγραμμα όλης της εβδομάδας.

*Την Παρασκευή 28 Ιουλίου, από τις 21:00 , στην Πριγκηπέσσα, Φιλικής Εταιρείας 5, περιοχή Λευκού Πύργου Κρατήσεις (μόνο τηλεφωνικά): Τ. 2310273542.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα