Life

5+1 ταινίες στο Netflix για σήμερα το βράδυ

Έκανες το μπάνιο σου στην παραλία και τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις με μία ταινία.

Parallaxi
51-ταινίες-στο-netflix-για-σήμερα-το-βράδυ-913145
Parallaxi

Το βραδάκι πλησιάζει και η ώρα για μία καλή ταινία έφτασε. Ξέρω ότι βαριέσαι να ψάχνεις στις ατελείωτες λίστες του Netflix και τελικά να κοιμάσαι. 

Γι’ αυτό ετοιμάσαμε μία λίστα με μερικές προτάσεις που θα κάνουν ενδιαφέρουσα τη σημερινή βραδιά σου.

Ας ξεκινήσουμε:

#1 The Gray Man

Όταν ένας σκοτεινός πράκτορας της CIA ξεσκεπάζει μυστικά της υπηρεσίας, μπλέκει σ’ ένα ανθρωποκυνηγητό, καθώς ένας απρόβλεπτος συνάδελφος θέλει το κεφάλι του.

#2 Επανεμφάνιση

Χρόνια αφόρου μετακομίζει σε μία απόμερη πόλη, η πρώην αστυνόμος Πίπα επιστρέφει στον σκοτεινό κόσμο που νόμιζε ότι άφησε πίσω, όταν βρίσκεται μπλεγμένη σε μία δολοφονία.

#3 The Innocent

Μέλη μιας ελιτ ομάδας ασφαλείας μάχονται για να σώσουν τους παγιδευμένους υπαλλήλους του προξενείου των ΗΠΑ, που δέχονται επίθεση από τρομοκράτες στη Βεγγάζη της Λιβύης.

#4 Η οργή του θεού

Σίγουρη ότι για τον θάνατο των αγαπημένων της ευθύνεται ο διάσημος συγγραφέας τον οποίο βοηθούσε, η Λουσιάνα στρέφεται σε έναν δημοσιογράφο για να αποκαλύψει την αλήθεια.

#5 Το κορίτσι στη φωτογραφία

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, μια γυναίκα που βρέθηκε να ξεψυχά σε έναν δρόμο αφήνει πίσω της έναν γιο, έναν υποτιθέμενο άντρα και ένα μυστήριο που ξετυλίγεται σαν εφιάλτης.

#6 Αποστολή Αναχαίτισης

Η τελευταία αξιωματικός που έχει μείνει σε μία απομακρυσμένη βάση πυραύλων δίνει τη μάχη της ζωής της κόντρα σε τρομοκράτες που έχουν στόχο 16 πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα