Μουσική

5 ολοκαίνουργια τραγούδια για να ακούσεις σήμερα, Σάββατο!

Άκουσε τα όλα ένα προς ένα.

Parallaxi
5-ολοκαίνουργια-τραγούδια-για-να-ακούσ-918760
Parallaxi

5 ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες έρχονται για να σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το Σαββατοκύριακο. Γι΄ αυτό πάρε το κινητό στο χέρι ή άνοιξε τον υπολογιστή και βάλε να παίζουν όλες οι νέες κυκλοφορίες τραγουδιών και άλμπουμ. Άκουσέ τα όλα ένα προς ένα:

Τραγούδια

«Το καλοκαίρι μου είσαι εσύ» – Φίλιππος Αντζουλίνο

filippos-antzoulino-to-kalokairi-mou-eisai-esu-banner-2.jpg

Ο Φίλιππος Αντζουλίνο είναι Ελληνοκύπριος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική κερδίζοντας την πρώτη θέση σε σχολικό διαγωνισμό σύνθεσης & τραγουδιού.

Τελειοποίησε τις μουσικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, στο τμήμα Jazz & Pop Music. Ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως τραγουδιστής το 2011 και έχει συνεργαστεί με πολλούς Κύπριους καλλιτέχνες, αλλά και με ονόματα όπως Πέγκυ Ζήνα, Δημήτρης Μπάσης, Μανώλης Μητσιάς, Χρήστος Δάντης, Τριαντάφυλλος, Γιώτα Νέγκα, Νίκος Απέργης, Αμαρυλλίς, Πάνος Καλλίδης, Θάνος Καλλίρης, Λάμπης Λιβιεράτος, κ.α. Επίσης έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές όπως το “Performance” στο ΡΙΚ. Και τέλος έχει αγαπηθεί από τον κόσμο από τις εμφανίσεις του σε γνωστά στέκια της Λεμεσού!

Φέτος το καλοκαίρι μας συστήνεται με το τραγούδι «Το καλοκαίρι μου είσαι εσύ» Ένα up-tempo pop τραγούδι σε μουσική & στίχους του ίδιου, και με το music video γυρισμένο στην εκπληκτική Μονεμβασιά, σίγουρα μας προδιαθέτει για ένα μοναδικό καλοκαίρι και ακόμα έναν πιο υπέροχο χειμώνα! Κυκλοφορεί από τη Dusty Records.

«Μια βόλτα στη Γη» – Θανάσης Χουλιαράς & Κώστας Βλαχούτσος

mia-volta-sti-gi.jpg

Ο Κώστας Βλαχούτσος παρουσιάζει το τραγούδι «Μια Βόλτα Στη Γη». Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία του ταλαντούχου τραγουδοποιού – μουσικού και είναι σε δικούς του στίχους και μουσική. Το τραγούδι ερμηνεύει μοναδικά ο καταξιωμένος ερμηνευτής Θανάσης Χουλιαράς, ιδιαίτερα γνωστός από το συγκρότημα KollektivA, τους προσωπικούς του δίσκους και τις συμμετοχές σε επιτυχημένα musical και μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Το «Μια Βόλτα Στη Γη» παρακινεί τον ακροατή να ξεκινήσει μια βόλτα στη Γη του σήμερα και του χθες, καλώντας τον για ένα ταξίδι σε μέρη άγνωστα και μακρινά, για μια φυγή από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Μας υπενθυμίζει την ομορφιά των ωραίων ανθρώπων, που στην αναζήτηση της ευτυχίας, βρέθηκαν σε φορτηγά και σε βάρκες σε όλα τα μέρη του πλανήτη.

Από το Βελιγράδι μέχρι το Ιράκ και από τη Λιβύη μέχρι τη Μαριούπολη τον περιμένουν νέες περιπέτειες και συγκινήσεις που του δίνουν απλόχερα οι οργανωμένες τουριστικές ατρακσιόν με τους ανιματέρ των σκουροπράσινων ρούχων και των σιδερένιων δώρων αγάπης. Μετά από όλα αυτά και γεμάτος εμπειρίες, το ταξίδι του αυριανού προορισμού είναι στο χέρι του.

«Ήσουν καλοκαίρι» – Γιάννης Βασιλώττος

vasilotos-hsoun-kalokairi-3000x3000-b.jpg

Από το album του Γιάννη Βασιλώττου “Αποδομημένος Shakespeare” ο ηθοποιός και ερμηνευτής Γιάννης Βασιλώττος ερμηνεύει το τραγούδι «Ήσουν καλοκαίρι», προάγγελο του προσωπικού δίσκου του με τίτλο “Αποδομημένος Shakespeare” που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο σε cd από το Ogdoo Music Group σε μουσική του Δημήτρη Καρρά, ο οποίος έχει κάνει και την ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά των σονέτων του William Shakespeare, διαμορφώνοντας τόσο τους στίχους των τραγουδιών, όσο και τις αφηγήσεις.

Στο album του Γιάννη Βασιλώττου συμμετέχουν εκτός από τον Γιώργο Νταλάρα, που ερμηνεύει τον πρώτο προπομπό του δίσκου με τίτλο «Τίμιε φίλε μου», η Μαρία Παπαγεωργίου, ενώ τα κείμενα αποδίδει ο καταξιωμένος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ποιητικός λόγος του Shakespeare ρέει αβίαστα και λυτρωτικά και ο Γιάννης Βασιλώττος, έχοντας απόλυτο έλεγχο των εκφραστικών του μέσων, μας χαρίζει μια εξαιρετική ερμηνεία αντάξια των δυνατών εναλλασσόμενων εικόνων που δημιουργεί ο μέγας δραματουργός και αναδεικνύει η εύστοχη μελοποίηση του Δημήτρη Καρρά.

Το τραγούδι «Ήσουν καλοκαίρι» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Music Group, είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και συνοδεύεται από ένα όμορφο music video της Ήρας Δράκου.

«Αξίζει τον κόπο» – Κωνσταντίνα Δημητρίου

banner.png

Κυκλοφόρησε το καινούριο τραγούδι της Κωνσταντίνας Δημητρίου με τίτλο “Αξίζει τον κόπο” από τον πρώτο της δίσκο που ετοιμάζει αυτό τον καιρό. Η ίδια υπογράφει τους στίχους και ο Φώτης Τάμπας την μουσική. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη.

«Κάτι Τρέχει» – Λάκης Παπαδόπουλος & Αγγέλα Σιδηροπούλου

lakis-papadopoylos-aghghela-sidiropoyloy-kati-trekhei.jpg

Ο Λάκης Παπαδόπουλος ‘ξαναχτυπά’ μέσω της Alpha Records, με το καινούργιο – πρωτότυπο ‘ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ’. Για πρώτη φορά ο συνθέτης και η κιθάρα του, κάνουν παιχνίδι με την νεαρή, ταλαντούχο, τραγουδίστρια-ηθοποιό, Αγγέλα Σιδηροπούλου.

Πρόκειται για ένα δυναμικό, ρυθμικό, τραγούδι σε στίχους του εκλεκτού Άρη Δαβαράκη, και μουσική του αγαπημένου μας Λάκη. Την επιμέλεια παραγωγής για την ‘Alpha records’ έχει ο Κώστας Γόνης (dj Gonis).Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από την Βικτώρια Γόμπου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα