Γευση

5+1 ωραίες ιδέες για έξοδο

Τα καλύτερα events της εβδομάδας για τα βράδια στην πόλη 

Parallaxi
51-ωραίες-ιδέες-για-έξοδο-919326
Parallaxi

Συγκεντρώσαμε κι αυτή την εβδομάδα τα καλύτερα καλοκαιρινά events με μουσική για όλα τα γούστα, δροσερά ποτά και ξεχωριστές γεύσεις, Ανακάλυψέ τα!

Καλοκαιρινό πάρτυ στο Shark

shark.jpg

Το αγαπημένο μας summer spot συνεχίζει δυναμικά τα Pause by Salt Party Sessions με dance μουσική από κορυφαίους dj’s και χορό μέχρι το πρωί by the sea. 

Σήμερα πρωταγωνιστές στα decks οι Junior Pappa & Friends με support τους: Support Two, Names Percussion Show : Vos-jr, @slctd_clo, @plusradio102.6. Special Guest: @livakofficial

Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο για το αποψινό καλοκαιρινό βράδυ;

*Την Τρίτη 21 Ιουνίου, από τις 8μμ, στο Shark, Αργοναυτών 2, Καλαμαριά, T. 2310 416855

Ρεμπέτικη βραδιά στην Πριγκηπέσσα

prigkhpessa-tetarti.jpg

Το καλοκαίρι η “Πριγκηπέσσα” σε περιμένει καθημερινά από το μεσημέρι με διαλεγμένα πιάτα και σαλάτες από την Ελληνική κουζίνα, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών και ποιοτικά χειροποίητα μεζεδάκια που συνοδεύουν το τσίπουρο και το ούζο.

Κάθε βράδυ σχήματα της πόλης “ντύνουν” μουσικά το σκηνικό στο όμορφο δρομάκι του κέντρου της πόλης με φόντο τον Λευκό Πύργο, με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια χωρίς ηχητική ενίσχυση.

Την Τετάρτη, η Πριγκηπέσσα φιλοξενεί τους: Γαβρήλο Κοκκώνα (κιθάρα, φωνή), Ζωή Τσινιάρη (κιθάρα, φωνή) και Βαγγέλη Κοχύλη (μπουζούκι, φωνή), σε μια υπέροχη βραδιά ρεμπέτικων. 

Ενημερώσου εδώ για το πρόγραμμα όλης της εβδομάδας

*Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, από τις 8.30 μμ , στην Πριγκηπέσσα, Φιλικής Εταιρείας 5, περιοχή Λευκού Πύργου Κρατήσεις (μόνο τηλεφωνικά):  Τ. 2310273542

Jazz Music Live στην Αυλή του THRiA

thria.jpg

Η ομάδα του Thria σε προσκαλεί σε μια μαγική βραδιά γιορτής των αισθήσεων. Στη δροσερή αυλή του, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια γαστρονομική εμπειρία με το ανανεωμενο μενού,  ταιριασμένο με ζωντανή μουσική και θέα τη Θάλασσα.

*Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 9μμ, στο Thria, Μαρία Κάλλας 1, Ποσειδώνιο, Κρατήσεις: 2310821120

Δύο μοναδικά events την Πέμπτη και την Παρασκευή στη Μιμόζα

mimoza-8GK4r.jpg

Την Πέμπτη η ΜΙΜΟΖΑ υποδέχεται 9 δημιουργούς κόμικς για ένα καλοκαιρινό μπαζάαρ με μερτς, φανζινς, κόμικς και… μπάρμπεκιου στην αυλή της. Ο foodscriber Θοδωρής Παστουρματζής συντονίζει το Street Food και κανείς δεν θα πεινάσει! Το event ξεκινάει από τις 5μμ .

mimoza.jpg

Tην Παρασκευή τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Νάστας των Xaxakes σε ένα ξεχωριστό  live πάνω στην άδεια πισίνα. Από τον Lou Reed στον Elvis και από τον Bowie στον Sinatra, με νέο υλικό αλλά και αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας τους,  θα σε ταξιδέψουν σε ένα υπ’έροχο νοσταλγικό μουσικό ταίδι. Στο Πιάνο η Ντόμινι. Το event ξεκινάει στις 9μμ

*Αναψυκτήριο Μιμόζα, Διός 52, Αμπελόκηποι, Οδός Λαγκαδά, Τ. 694 923 9864, Facebook 

Οι Ρουμπαγιάτ στο Εντεχνο

286919157-975606043109675-3203379090694682156-n.jpg

Ένας νέος χώρος, με ισχυρό μουσικό DΝΑ άνοιξε πριν λίγους μήνες στην Ολύμπου και ήδη αποτελεί αγαπημένο στέκι για τους λάτρεις ττης καλής έντεχνης και ροκ μουσικής.  Το Έντεχνο φιλοξενεί κάθε βδομάδα ένα live με νέα σχήματα της πόλης, αναδεικνύοντας το καινούριο αίμα της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής.

Την Παρασκευή θα βρίσκονται οι Ρουμπαγιάτ, ένα τρίο με φλάουτο, κιθάρα και παραδοσιακά κρουστά, σε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινά από αγαπημένα έντεχνα τραγούδια και καταλήγει σε παραδοσιακούς σκοπούς της Θράκης, της Ηπείρου, της Κρήτης και πολλών ακόμα περιοχών.

*Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 9.30μμ, στο Έντεχνο café,  Ολύμπου 85, Facebook

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα