Μουσική

Αλλαγή χώρου για μεγάλη συναυλία που προγραμματίζεται στην πόλη

Πού θα διεξαχθεί τελικώς και γιατί.

Parallaxi
αλλαγή-χώρου-για-μεγάλη-συναυλία-που-π-939184
Parallaxi

Η μεγάλη συναυλία- γιορτή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη στις 21 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί τελικά στο «Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς» και όχι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, καθώς μετά από ρητή εντολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού άρθηκε αιφνιδιαστικά από την διεύθυνση του Καυτανζόγλειου Σταδίου η άδεια παραχώρησης του για λόγους ανάγκης συμμόρφωσής του σε νέα δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των θεατών.

Στις 21 Ιουνίου ο αιώνιος έφηβος γιορτάζει τα 50 χρόνια δισκογραφίας του, σε μια συναυλία – γιορτή στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα κατακλυστεί από τη μουσική ιστορία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την αγάπη του κόσμου που πάντα αγκαλιάζει τα τραγούδια του.

Τα εισιτήρια που αναγράφουν το «Καυτανζόγλειο Στάδιο» ως χώρο συναυλίας, ισχύουν κανονικά με ίδια ώρα προσέλευσης & έναρξης.

Η αφίσα της συναυλίας

*Οποίος δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συναυλία στο νέο χώρο διεξαγωγής, μπορεί να στείλει email ως τις 31 Μαΐου στο [email protected] το εισιτήριο του με εμφανή τον κωδικό κράτησης, ώστε να του επιστραφούν τα χρήματα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα