Εκθέσεις

Θέλετε να δείτε το έργο σας στο Hyatt;

Στο καλύτερο art hotel της πόλης.

Parallaxi
θέλετε-να-δείτε-το-έργο-σας-στο-hyatt-350228
Parallaxi
Έργο: Kanem Tanev

To Hyatt Regency Thessaloniki και η Myro Gallery εδώ και τέσσερα χρόνια φιλοξενούνε στους χώρους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki ομαδικές αλλά και ατομικές εκθέσεις καλλιτεχνών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, δημιουργώντας έτσι το καλύτερο art hotel της πόλης.

Μια σειρά από καλλιτέχνες όπως οι Μιχαλης Τσακουντής, Kanem Tanev, Φωτεινή Τσακιρούδη, Νίκος Βαβατσης, Γκέλας Κεσσίδης, Θανάσης Πούλιος, Antony Dragan, Γιώργος Καραφωτιάς, Κωνσταντίνος Αρωνης, συμμετείχαν σε αυτή την εικαστική ενέργεια με μεγάλη επιτυχία.

Έργο: Μιχαλης Τσακουντής

Η μοναδικότητα αυτού του project είναι η άμεση επαφή του κόσμου με τα έργα αλλά και την συνεχή παρουσία της Myro Gallery στο χώρο του ξενοδοχείου.

Με μια επίσκεψη στο Lobby Lounge του ξενοδοχείου μπορείτε να περιηγηθείτε στις εκθέσεις των καλλιτεχνών.

Lobby Lounge Area

Ενόψει του προγραμματισμού και έχοντας πάντα ως σκοπό την πρωτοπορία μας στην τέχνη, απευθύνουν πρόσκληση ενδιαφέροντος προς ανερχόμενους εικαστικούς καλλιτέχνες προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο εγκαινίασης νέων συνεργασιών.

Έργο: Νίκος Βαβατσης

Όλα τα έργα είναι διαθέσιμα για απόκτηση από τον οίκο Δημοπρασιών και Τέχνης Myro Antiques House τόσο στην διάρκεια της έκθεσης τους όσο και κατόπιν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (τηλ. 6971890212, email [email protected]).

Σχετικά με το Myrό Antiques House

Το Myrό Antiques House υπηρετεί με συνέπεια τον χώρο της ποιοτικής αντίκας από το 1996 με καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, ενώ τα τελευταία χρόνια εδράζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Σουρωτής. Οι εγκαταστάσεις του στεγάζουν Πινακοθήκη, Γλυπτοθήκη, Φυσικές δημοπρασίες και εκθέσεις συλλογών.

Ο Οίκος αποτελεί το εφαλτήριο για μια σειρά από δραστηριότητες, όπως η διεθνής πλατφόρμα σύγχρονης γλυπτικής σε μάρμαρο Greek Marble Initiative και τα Συμπόσια της, ο χώρος σύγχρονης τέχνης Myrό Gallery στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κ.α. Ο Οίκος δημοπρασιών διαθέτει και δραστηριότητα στον χώρο του Real Estate ειδικευόμενος στις πωλήσεις νησιών, πολυτελών κατοικιών και ξενοδοχειακών μονάδων σε διεθνείς επενδυτές.

Από το 2015 είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Hyatt Regency Thessaloniki στον χώρο της Τέχνης και της Αντίκας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας διοργανώνονται διαδοχικές περιοδικής εκθέσεις εγκαθιδρυμένων και ανερχόμενων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, με έμφαση στην ζωγραφική, την γλυπτική και τις μουσειακού επιπέδου αξίας και συλλεκτικότητας αντίκες. Περισσότερες πληροφορίες: www.myroauctions.gr.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα