Ένα ξεχωριστό Masterclass με θέμα το ξινόμαυρο έρχεται τον Φεβρουάριο!
Το Wine Style παρουσιάζει!
Το Wine Style παρουσιάζει ένα μοναδικό Masterclass με τίτλο ”Εξερευνώντας το Ξινόμαυρο” τον Φεβρουάριο στο Royal Olympic Hotel Αθανασίου Διάκου 28, 11743 (Panorama Hall) στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί μια μοναδική τυφλή γευστική δοκιμή 35 διαφορετικών ξινόμαυρων από όλη την Ελλάδα η οποία σκοπό έχει να φέρει στο επίκεντρο την τυπικότητα, την επίδραση της οινοποίησης μαζί με άλλες ποικιλίες, τις περιοχές και υποπεριοχές καθώς επίσης και τις νέες τάσεις του ξινόμαυρου αλλά και την εξέλιξη του στο χρόνο. Η δυναμικότερη ερυθρή Ελληνική ποικιλία μπαίνει στο μικροσκόπιο και αποκαλύπτει τα μυστικά της !
Οι ποικιλίες είναι:
- Τα διαφορετικά terroir της Νάουσας
- Αμύνταιο, Βελβεντό, Σιάτιστα, Χαλκιδική, Δράμα | οι διαφορετικές εκφράσεις της ποικιλίας
- Ξινόμαυρο και Νεγκόσκα, Σταυρωτό, Κρασάτο, Syrah, Merlot …
- Ροζέ από Ξινόμαυρο The premiumization
- Ο παράγοντας βαρέλι – Τα στυλ
- Η εξέλιξη του στο χρόνο
Εισηγητές:
- Άγγελος Ιατρίδης, Οινολόγος/Οινοποιός (Alpha Estate)
- Κώστας Μπακασιέτας, Γεωπόνος-Οινολόγος MSc (Φυτώρια αμπέλου VNB – Bakasieta)
- Γιώργος Διαμαντάκος, Οινολόγος/
Οινοποιός (Κτήμα Διαμαντάκου) - Νίκος Λουκάκης, Wine Educator ,Food & Beverage Consultant (My Park)
Συντονίζει ο Στέφανος Κόγιας DipWSET, δημοσιογράφος-σύμβουλος οίνου (Wine Style) Stefanos Kogias.
Αναλυτικά πληροφορίες:
Διάρκεια Masterclass: 3:30 ώρες Τιμή συμμετοχής: 45 ευρώ Κρατήσεις θέσεων: Τηλεφωνικά 6936103114 | e-mail: [email protected].
Η συμμετοχή επισημοποιείται με αποστολή του καταθετηρίου με το ποσόν συμμετοχής με e-mail ή στο messenger μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις.
Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί ο αριθμός των θέσεων είναι αυστηρά περιορισμένος
Αριθμοί λογαριασμού: ALPHA BANK. 700-002101-281857 IBAN:GR49 0140 7000 7000 0210 1281 857
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6219-010083-552 IBAN: GR08 0171 2190 0062 1901 0083 552
EUROBANK EFG. 0026 0037 06 020 0576717 IBAN: GR430 2600 3700 0006 0020 0576717
Ώρα προσέλευσης: 17:30